Rad/a te imam...

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Sabane moj ti sam hrabro naprej, se dve leti pa si bos zasluzil red zaslug za narod z zlatimi zarki
smile-1.gif

Navada je zelezna srajca ampak je pa fajn k mas kam pridet pa ni pes al pa kanarcek edina stvar, ki te je vesela.
Jest se nc ne sekiram kaj drugi misljo, moja me prenasa ze 22 let pa mi/ji nic ne manjka

Lp D

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:

Ampak če že 18 let lavfa pol pa kapo dol, bi se marsikdo od nas lahko marsikej od Shabana naučil
smile-1.gif
Zaenkrat špila
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik dentex pravi:

Sabane moj ti sam hrabro naprej, se dve leti pa si bos zasluzil red zaslug za narod z zlatimi zarki
smile-1.gif

Navada je zelezna srajca ampak je pa fajn k mas kam pridet pa ni pes al pa kanarcek edina stvar, ki te je vesela.
Jest se nc ne sekiram kaj drugi misljo, moja me prenasa ze 22 let pa mi/ji nic ne manjka

Lp D
Tako je...
aplauz.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
enkrat na kvartal..polletje..pa še to po akkem ekstavagantnem seksu..recimo na slemenu, na kongresnem..pa tko
Predvidevam, da pri tem ekstravagantnem seksu ni zraven, če ji potem rečeš, da jo imaš rad?
grims-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pr nama je načeloma enkrat na dan (občasno tudi večkrat, odvisno od situacije). Skupaj sva 3 leta.

Te besede si pač izrečeva, kolikor nama pašejo.

Vsekakor se pa strinjam s tistimi, da ni nič narobe, če si v toliko letih morda niti 3x ne izrečejo teh besed, ker tega pač ne čutijo tako, da bi to povedali, ampak kažejo samo z dejanji. Nama pač paše slišat te besede drug od drugega.

Se pa spomnim, da je enkrat nekdo vprašal tko v pogovoru kaj si mislimo: ali sta dva človeka sposobna furati vezo, če si nikoli ne rečeta besed "rad te imam/ljubim te". Odgovor je bil: "vsekakor sta, ta dva bi pač znorela, da bi eden od njiju drugemu začel z ljubezenskimi frazami in se imata lepše tako, da tega ne izrečeta."

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mal ste vi men cudni..men da vsak dan rece..al ap teden..rada te imam..jo posljem k ruglju..no..k ekvivalentu.

gretzky
je kr zraven..ne jebem jaz okol..

dentex
tvoja te ne prenaša..ker kolkl si velik te s ejaz ne bi prenasal..zenska se je vdala v usodo in je tih..se govort ne more reva

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Z mojo imava tudi podobno naštiman sistem
cool-1.gif

Pa lupčka vsako jutro še pred zajtrkom (ustajava z nekje polurnim zamakom), ter ko si rečeva čaw ko greva na šiht oz. kadar prideva z šihta.

Sicer sva "samo" 8 let skupaj ampak nekaj je.

Za dolgoročno zvezo je pa potrebno več kot samo neka fraza. Potrebno je vzajemno izkazovanje naklonjenosti in potrpljenje pri raznoraznih "muhah" enega in drugega.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
enkrat na kvartal..polletje..pa še to po akkem ekstavagantnem seksu..recimo na slemenu, na kongresnem..pa tko
Predvidevam, da pri tem ekstravagantnem seksu ni zraven, če ji potem rečeš, da jo imaš rad?
grims-1.gif
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
mislim, da sta onadva v globoki krizi. Zadnji čas, da je tip poiskal pomoč na Alterju, kjer bo dobil stokovne nasvete od svojih alterjevskih kolegov. Če se po 18ih letih še kar ponavljata z "rad te imam" si nimata očitno več kaj povedati. Pa da nekaj rečeta, rečeta to. Tak...mau hinavsko.
Jaz sem moji rekel to pred xx leti in ne mislim več ponavlat. M je zadnč vprašala, če jo imam kaj rad, pa sm ji reku, da sem ji to povedal že pred xx leti in da tega še nisem preklical. Torej še zmeraj velja. Če bo pa kaj drugače, ji bom pa že povedal .

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
in kadaj je bilo to? ko si šel v ljuto armijo? si pa vztrajen
cool-1.gif
kdaj?? to te pa qurc briga.
evil.gif

Armijo?? Še nisi prebolel poraza??
grims-1.gif

vztrajen?? itaq... pa še marsikej druzga..
cool-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ja, jaz sem z mojo že 8. leto skup, pa ji skoraj nikoli tega ne rečem ... če že. kar tak samo od sebe kdaj rečem, da jo mam rad, ali da jo ljubim - med seksom pa to ... pa včasih v smsju, ko sem na predavanjih in je tečno za ckrnit zraven.

To, da pa nekdo vsak dan teži, da te ma rad/a in da te ljubi, pa že skoraj "smrdi" po nezvestobi ...

Jaz če sem nekje, pa mi sms pošlje, kak ji je dukcajt, itd in je včasih tečna, ko sploh nimam časa, ji ne odpišem ali ji ne dvignem telefona, ko res nimam časa.
Na predavanjih ej ... jaz tak lepo zavzeto poslušam kaj tam predavatelj čivka in potem zacvili sms ... preberem in takoj zaprem sms ... prileti še drugi sms par minut za tem, spet preberem, pa pospravim telefon ... potem pa že kliče ... takrat pa ji dol vržem ali pa se oglasim pa čisto po tihem rečem, ni cajta ali pač nekaj.

Meni je smsje muka pisati ... rajši kličem ... če pa že kličem, pa me mudi, ker bi se rada menla po par ur, če bi bilo treba.

Shaban, zakaj imam občutek, da pred svojo ne upaš pogledati skoraj za nobeno, še manj pa svoji kakšen komentar dati na žensko, ki jo vidiš?

Midva greva na sprehod po lj po mestu ... vidim eno fejst pičko, pa ji rečem, mater ej kaka mačka, kakšne lepe lase ma, joške, postavo itd ... pa nič ne reče, ker je itak že to navajena poslušati od samega začetka od kar sva skupaj. Ona pa itak redkokdaj kaj reče glede tipov ...

Po navadi so take babe .. isto dedi ... ko jo spoznaš, se delaš najbolj finega in romantičnega ... potem si par mesecev skupaj, pa vidi tvoj pravi "obraz" ... zato pa sem jaz svoji, ko sva se še spoznavala pa to, samo jamral, da nimam denarja da bi lahko to pa ono kupil, pa itak komentarje daval pred pičkami ipd ... skratka, če me je hotela, se me je mogla navaditi takega kot sem v resnici.
Da bi pa se lep delal, pa ji rekel, da je ona naaaajlepša na svetu, da je kot angelček ... potem, ko bi se me privadila na to, pa bi enkrat dal komentar, glej kaka [censored] gre tam ... pa bi me vsekala okrog kepe, ali pa bi samo debelo gledala ...

To, da pa si po tolkih letih zakona še vedno pišeta romantične smsje pa to, še posebej ona-verjetno, pa vsaj meni nekaj smrdi ... No, to je prvo, na kaj bi jaz na svojem primeru pomislil ...