Rad/a te imam...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Zanima me ali to rečete svoji/mu partnerju/ki in koliko X recimo na dan/ teden / mesec ?
Hebeš anketo k se ne ve kdo pa kaj pa to
grin1.gif

Sam sm z mojo skp točno 18 let in si vsak dan izrečeva te besede pa še po parkrat v sms-u na dan
smile-1.gif

A je kj narobe z nama
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
najbolj mučno pri vsem tem je, ker ti baba začne recimo s tem težit ko maš najhujšo gužvo v službi. pa reče rada te mam, pol pa mučna tišina ko čaka, da boš nazaj rekel isto..ti pa v neki guzvi z nekim folkom... :S in potem se naj sliniš po telefonu..(če ne dvigneš si pa itak na hladnem)..tako da to ni opcija..

losat se takih pocukrank, take naj tople pajace nagovarjajo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Sam sm z mojo skp točno 18 let in si vsak dan izrečeva te besede pa še po parkrat v sms-u na dan
smile-1.gif

A je kj narobe z nama
evil.gif
Poiščita strokovno pomoč.
evil.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
najbolj mučno pri vsem tem je, ker ti baba začne recimo s tem težit ko maš najhujšo gužvo v službi. pa reče rada te mam, pol pa mučna tišina ko čaka, da boš nazaj rekel isto..ti pa v neki guzvi z nekim folkom... :S in potem se naj sliniš po telefonu..(če ne dvigneš si pa itak na hladnem)..tako da to ni opcija..

Ah to pa ne... al sms al pa ko se vidiva
wink-1.gif

Noben še ni nč napisu kako pr vaš bajt al ste vsi samski
cry12bpy.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Zanima me ali to rečete svoji/mu partnerju/ki in koliko X recimo na dan/ teden / mesec ?
Hebeš anketo k se ne ve kdo pa kaj pa to
grin1.gif

smile-1.gif

A je kj narobe z nama
evil.gif

Pohvalno! Pri nama je enako.
grin1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Da mi ženska to reče vsak dan, jo bom vprašu, kaj je narobe z njo
smile-1.gif

Eni so pač taki, da to radi slišijo nonstop (o iskrenosti takih izjav raj nebi), drugim nam je pa dejansko bolj pomembno, kak se partner do nas obnaša.
wink-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Lej, to se navadno ne reče zaradi "navade" ampak kakega dejanja in kakega umirjanja situacije oz. podobno...

V tem ne vidm nč narobe, je pa res da temu ni tako vseh 18 let
ne-ne-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ma ja...

Sej ne vprašaš skoz: A me maš kej rada?!?!....enostavno rečeš. In ponavadi dobiš takoj odgovor - če so čustva prava.

Kje pa piše, da ženska vedno prva reče? Nikjer. Je pa fajn, da si to povesta, ker ti je lahko nekoč žal, da si premalokrat rekel.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
smile-1.gif

A je kj narobe z nama
evil.gif
Poiščita strokovno pomoč.
evil.gif
Saj jo je poiskal na alterju!
Sicer pa mislim da si nisva niti še 18 x rekla Rad te imam v vsej najini skupni zvezi.... niti v prejšnjih vezah nisem imel te navade.
saj ni vse v besedah?!

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16

Šefe, KSZ

Če to govoriš iz dneva v dan (torej vsak dan), je to že fraza.
Kot bi rekel: danes zjutraj sem vstal, zvečer grem spat. Vmes te pa še parkrat ruknem, če mi boš dal/a ...
evil.gif
Itak pol ni nič.

Aja, tole je alter, kjer se je** vsakih pet minut s po dvema, tremi naenkrat. Pa še to ne vsak dan z istim/isto, ki je obvezno u iber hud/a ...

Nazadnje urejeno:

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
E, ravno to sem hotel povedat - da če boš vsak dan govoril, bo:

a) stvar postala fraza
b) babnca pobegnila ker je to en izmed dejavnikom - ok, zdej sm ga dobila, zdej mi pa ni več zanimiv, grem naslednjo žrtev iskat

Ampak če že 18 let lavfa pol pa kapo dol, bi se marsikdo od nas lahko marsikej od Shabana naučil
smile-1.gif

Expert

Zelenc'
24. maj 2011
3
0
1
Mislim, da ni potrebe, da to rečeš vsak dan. Pomoje, da more to priti popolnoma iz srca. Ko pač začutiš. Rajši ji rečem 1x na mesec pa takrat res iz srca, kot pa vsak dan samo zaradi tega, da je vsak dan in dovolj pogosto.