Računovodski program

MiranR

Pripravnik
3. sep 2007
225
4
18
Murska Sobota
Kot moji predhodniki: moj glas gre za Birokrat . Sam delam dnevno s tem programom in sem zelo zadovoljen
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
datalab samo prodaja. podpora je slaba, verzij ej morje.

vasco je za enostavno knjigovodstvo več kot odličen. ni pa to višek tehnologije, kar patheon je, ampak je problem pri podpori.

odvisno kaj rabiš.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Lahko kdo svetuje kakšen dober program za obračunavanje storitev in vodenje naročnikov/uporabnikov? Kakšne izkušnje?

Za preprostega uporabnika (sp, manjši d.o.o.) so najboljše spletne verzije računovodskih programov. Plačuješ tisto malo mesečne naročnine (par EUR) in to je to.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Lahko kdo svetuje kakšen dober program za obračunavanje storitev in vodenje naročnikov/uporabnikov? Kakšne izkušnje?

Za preprostega uporabnika (sp, manjši d.o.o.) so najboljše spletne verzije računovodskih programov. Plačuješ tisto malo mesečne naročnine (par EUR) in to je to.

zmaga.gif
tako je, včeraj sm na eni predstavitvi tole zasledil: miniMax .

Kot laiku (ker pač ne knjižim sam zadev in ne poznam programov itd) se mi je zdela odlična izbira. Vse ti poknjiži, skos je update sprememb (standardi, zakoni) direkt ti zadeve izvozi (durs, ajpes), naredi obračune itd..

Najbrš je takih zadev še veliko, nej kdo pove, jst žal ne poznam.

Pač poglejte bolj podrobno moj link, morm tut sam prečikirat, dal so nam še ene kupone za 50% popusta za pol leta uporabe, če kdo rab nej pove mu tut pošlm. Zanekrat še ne mislm s.p-ja odpret
grin1.gif

Drugače pa: mama na univerzi uporablja Vasco in tudi pravi da je dober
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Tudi jaz sem na tej predstavitvi (predvidevam, da gre za izobraževanje MP) prvič videl delovati miniMAX in se mi zdi zelo uporaben. Razen majhnih tehničnih težav je bila predstavitev kar v redu
smile-1.gif

Poceni je, to je tudi super.

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jp ti izobraževanje,sej pravim zgleda ok, bi blo pa fajn če kdo komentira ki bolj podrobno pozna te zadeve.

Kokr jst razumem si sam vodiš vse zadeve, rač .servis ti pa nato samo preveri za tabo. No saj v tej smeri sm jst razumem predstavitev (ker je pač itak letelo na to da pol un ki je mel predstavitev preveri
grin1.gif
)

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Minimax je zelo enostaven, ti narediš kar znaš...lahko vnašaš prejete račune, izdane, knjižiš izpiske, pač kar znaš. Kar ne znaš naredi računovodkinja.... Računovodkinja ti dodeli pravice kaj lahko delaš in kaj dela ona, da ne zafrkneš kaj...na koncu pa ona samo pregleda in naredi kar je za narediti...

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Tega pa ne razumem najboljše. Če ti vzameš svojo licenco za MiniMax, katera računovodkinja ti to pregleda? A imaš tam izbiro za enostavno ali dvostavno računovodstvo?

Kakšno licenco rabiš, da bi vse sam delal? Tudi knjigovodstvo? Govorim za s.p.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pač ens ervis ki tudi ta program uporablja. MiniMAx je samo dvostavno knjigovodstvo..

profi

Zelenc'
11. nov 2007
13
0
1
SLO
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Tega pa ne razumem najboljše. Če ti vzameš svojo licenco za MiniMax, katera računovodkinja ti to pregleda? A imaš tam izbiro za enostavno ali dvostavno računovodstvo?

Kakšno licenco rabiš, da bi vse sam delal? Tudi knjigovodstvo? Govorim za s.p.

Podatke ti pregleda tista računovodkinja, ki ji ti dodeliš dostop. Za Minimax cen ne poznam, za e-račune pa te za s.p. z enostavnim knjigovodstvom stane cel program fiksno 15 EUR na mesec. Lahko pa že vnaprej skleneš pogodbo s servisom, ki uporablja e-račune in potem za sam program ne plačaš nič.

Sicer pa predlagam, da sam pogledaš, če ti ustreza. Na www.e-racuni.com najdeš kompletna navodila in formo za registracijo za pridobitev brezplačnega gesla.

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Za minimax je pa cena če se ne motim 10 eur na modul (npr. dvostavno knjigovodstvo 10 eur, izdani računi 10 eur...) do max 50 eur, potem se ne sešteva naprej in imaš lahko neomejen paket. Da bi vse sam delal brez računovodkinje ne rabiš nobene posebne licence je enako, če se ne motim...oz veljajo te cene ki sem jih napisal, mogoče da če delaš preko kake računovodkinje da je ceneje...to pa ne vem...lahko povprašaš na www.minimax.si, je pa tudi demo tu za poizkusit kako deluje

TanjaKop

Zelenc'
19. dec 2014
1
0
1
Programi Vasco so morda OK, ampak servis je pa zelo ubogi. Z njimi se sploh ne da sodelovati, rabiš pa večkrat kako pomoč ali nasvet. Njihovo sodelavci so zelo arogantni, nič se z njimi ne da dogovoriti, nič ti nočejo priti naproti... Imeli smo občutek, kot da nam namenoma nagajajo. Če nimaš servisa in pomoči, je pa bolje uporabljati karkoli drugega. Ne priporočam.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Pridruzena leta 2014 in po 8 letih je zbrala pogum in odgovorila na 13 let staro temo.

Kapo dol.
Človek pač rabi čas, da zbere pogum ali pa išče po netu teme in poizkuša blatiti ponudnika.
Sem delal že z vsemi večjimi ponudniki pri nas in imam raje pomoč tipa Vasco, kjer govoriš s človekom in ti dokaj direktno nazaj pove, da si bedak, ker siliš z glavo skozi zid, kot pa korporativno nedosegljivo pomoč kje drugje, kjer do odgovora sploh ne prideš. Vsi imajo pa slabe dneve vključno s strankami, ki sebe vidijo kot svetnike v svojih mahinacijah in nerazumevanju rešitev.

Skupno pa kapo dol vsem, ker delat z našimi firmami kot strankami in njihovimi pričakovanji na eni strani in slo zakonodajo na drugi je...khm.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace