racunalo ne najde USB kljuca ....

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
windowsi XP service pack 3, vse je delalo OK, dokler nekega dne nisem vec nasel vsebine kljuca nikjer na racunalu. kljuc se zazna (ikonca spodaj desno) ampak na my computer je ni. sem deinstaliral dajverje in na novo instaliral druge ... ista zgodba. kljuc je brezhiben, ker drugje zadeva deluje.

sem ze brskal po netu za informacijami ampak neuspesno ....

hvala za info ....

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Disc Management

(start / run ... : diskmgmt.msc )

tudi tukaj ni razviden kljuc. kar je se bolj zanimivo, vidim samo CD pogone ....

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Kake particie pa imaš ? Verjetno C, D, E?

Jaz sem imel enkrat podoben problem, sem moral malo menjat črke pogona, da se je potem pokazal v explorerju..

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Kake particie pa imaš ? Verjetno C, D, E?

Jaz sem imel enkrat podoben problem, sem moral malo menjat črke pogona, da se je potem pokazal v explorerju..

ja particije so c, d in e. ampak jih na disk managmentu tudi ni ....
confused-1.gif
jih pa zato najdem na my computer. usb kljuca pa ne tu ne tam ....

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Ne vidiš particij v disk managementu? A mogoče uporabljaš kak namenski program za urejanje particij? Če slučajno kaj v ozadju teče, ti lahko blokira dostop. Ampak načeloma bi moral videt..

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Ne vidiš particij v disk managementu? A mogoče uporabljaš kak namenski program za urejanje particij? Če slučajno kaj v ozadju teče, ti lahko blokira dostop. Ampak načeloma bi moral videt..

to se zdi vsem cudno. ampak to me naceloma ne moti. dokler jih lahko uporabljam, mi je vseeno ce jih v disk managmentu vidim ali ne. lahko da imam kaksno tako nastavitev na on ali off. moti me, ker nikjer ne najdem usb kljuca ....
confused-1.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Čudno, ostane ti še google.

Poglej še pod servise, kak 'logical disk manager', da ni slučajno na off. Potem, mogoče kak virus ga zna tud zjebat..

Drugače pa google. klik

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Si probal skrilorat gor/dol spodnji del okna ? V zgornjem delu jih tudi ni ?

Bi me zanimala slika.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
Nekaj ti skriva diskovje pred management toolsi. Običajno to počne kakšna kuga. Instaliraj in zaženi npr. testno verzijo UnhackMe, škoditi ne more.

imel si POPOLNOMA prav. bil je nek virus, ki mi ni omogocal dostopa do diskov. je bila ena posebna vrsta zalege, ker je z 3-emi ostalimi antivirusnimi programi nisem zaznal.

takoj, ko sem pobil nebodijihtreba, so se diski in usb kljuc na disk management-u ....

zvezdice letijo ..... ce ti kaj pomenijo ......
cheer.gif

ce ramisljam za nazaj je vse smiselno. brisanje in novo nalaganje driverjev, nalaganje dodatnih windows aplikacij ... so bili zaman, ker nisem imel dostopa.

vglavnem, zadeva spet deluje b.p.
cheer.gif

hvala za ZELO uporaben info