Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam router Netgear wgr614 ter dva računalnika. Eden je priključen direktno na router z kablom, drugi pa dostopa brezžično. Vendar ne vidim med seboj nobenega od njiju. Nekaj načinov sem probal vendar še vedno nič. na obeh je windows xp.
Sem že najdu rešitev. SEdaj jih vidim, imam pa en problem pri enem računalniku. Ko kliknem na njega mi napiše da niamte dovoljenja za dostop do računalnika, obrnite se na administratorja če imate pravice. KAj bi mogu na tem računalniku še nardit da me nebi to pisalo? Enkrat mi je ratalo to odpravit pa ne vem točno kaj sem dal stran, katero kljukico al kaj...ne vem..
Sicer pa , žongliranje z nastavitvami (TCP/IP pusti pri miru, kr ti očitno deluje prav). NEtwork sharing wizard, al kak se že imenuje. Itd...
O tem se tu piše vsak mesec, če ne teden, malo poglej.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.