Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ko ga prižgem se izpiše bios, rame prešteje, začnejo se zaganjati Windowsi potem pa se monitor preprosto ugasne. Kaj bi lahko bilo narobe??? Rabim nujno računalnik oziroma nekaj podatkov iz njega. Prosim za pomoč.
Citat: Uporabnik ermej pravi:
Ko ga prižgem se izpiše bios, rame prešteje, začnejo se zaganjati Windowsi potem pa se monitor preprosto ugasne. Kaj bi lahko bilo narobe??? Rabim nujno računalnik oziroma nekaj podatkov iz njega. Prosim za pomoč.
Tako na pamet .. si probal zagnati Winse v safe modu? Če to ne gre, probaj s CDjem od windowsom in recovery funkcijo. Za samo rešit podatke pa še vedno lahko uporabiš kakšno live verzijo linuxa in ga bootneš iz CDja (npr. Ubuntu ).
Hvala obema, ma sploh mi ni kliknalo, da bi poskusil safe mode zagnati, ker doma mi je delalo normalno potem pa sem ga spakal v avto in čez 150 km, ko sem ga zmontiral nazaj ni delal več. Safe mode dela, zdaj bom pa že porihtal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.