Kupi nekega AOC-a. Meni zvesto služi že več kot deset let in nič ne izgleda, da bi se poslavljal. Za domače delo ne potrebuješ več kot 24"no, zdaj se pa ta monitor poslavlja. neke plave črte se rišejo in so vse večje...
kaj kupiti dandanes? adapterje imam vse...
ne 1x32 imam. Nslednji bojo pa 2x27Imate 2 monitorja. Doma.
Kakšno resolucijo pa furaš zdaj in kakšno misliš na 27?ne 1x32 imam. Nslednji bojo pa 2x27
na 32-ki doma imam 2560x1440Kakšno resolucijo pa furaš zdaj in kakšno misliš na 27?
Jaz razmišljam o 32 qhd, ker 4k mi je premajhno za gledat, skaliranja pa nočem. Problem je, da so v tej velikosti qhd bolj osnovni drnč monitorji.
saj je bil že sedajšnji preko 10 let star 23". dobro, 24" še gre, da moram pa glavo obračati, da zaobjamem pa no go... 32" je TV. A to je zdaj kak nov čuden trend, da je treba imeti v celem vidnem polju monitor?
Uporabljaš več app naenkrat. Kot je luka napisal recimo. Če je sam za srfat po internetu potem je 24 več kot dovolj.saj je bil že sedajšnji preko 10 let star 23". dobro, 24" še gre, da moram pa glavo obračati, da zaobjamem pa no go... 32" je TV. A to je zdaj kak nov čuden trend, da je treba imeti v celem vidnem polju monitor?
Kakšno resolucijo pa furaš zdaj in kakšno misliš na 27?
Jaz razmišljam o 32 qhd, ker 4k mi je premajhno za gledat, skaliranja pa nočem. Problem je, da so v tej velikosti qhd bolj osnovni drnč monitorji.