Rabim sliko določenega prometnega znaka

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
saj vem, da so ga dali, ker sem prebral , kar si napisal.

pač sodiš med tiste, ki ne poznajo CPP in kot tak pravzaprav ne sodiš v promet ampak v ponovno učenje CPP.
saj to ni nič hudega. v Slovenistanu. 90% prebivalcev tu ne pozna CPP, vključno z policaji ne.

Dobro, glavno da si ti brez napake
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik igi pravi:Hja v tem primeru je zadeva lahko malce dvomljiva... vsaj zame... če se ravnam po znakih, bi po prečrtrani 70, dvignil hitrost na 90. Zdej, ali je še naselje ali ne, pa iz tega ne vidim. In da moram spremljati zgodovino znakov za xx kilometrov nazaj, pa tudi nisem zasledil v CPP.
A ne bi bilo bolje v takšnem primeru postaviti samo znak 50? potem sploh ni dvoma, da je 50.

Zakaj bi prečrtani 70 dvignil omejitev na 90?

Dokler ni znaka za konec naselja si pač v naselju.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:Hja v tem primeru je zadeva lahko malce dvomljiva... vsaj zame... če se ravnam po znakih, bi po prečrtrani 70, dvignil hitrost na 90. Zdej, ali je še naselje ali ne, pa iz tega ne vidim. In da moram spremljati zgodovino znakov za xx kilometrov nazaj, pa tudi nisem zasledil v CPP.
A ne bi bilo bolje v takšnem primeru postaviti samo znak 50? potem sploh ni dvoma, da je 50.

Zakaj bi prečrtani 70 dvignil omejitev na 90?

Dokler ni znaka za konec naselja si pač v naselju.

Jap. Pravilno. Pač Ljubljana in Maribor sta mesta, kjer je možno, da si nazadnje peljal mimo krajevne table pred 20km, in ko po vpadnci pelješ iz mesta, in se omejitev stopnjuje iz 50 na 60, na 70, je tabla, ki te spominja, da je omejitev 50 dobrodošla. Pa ne zaradi CPP, ampak zaradi tega, ker si želiš, da čimveč ljudi pelje 50 in ne 90.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ni pa to dobrodošlo za radarsko merjenje, ne vem zakaj se sploh čudiš, da so tak znak postavili.

Kako to misliš, a tisti ta prvi, brez spodnjega 50? Tisti je bil tam verjetno 15 let (ne morem kaj rečt, ker sem se izjemno malo do takrat tam vozil).

Dejstvo pa je, da se je število radarskih kontrol na tej cesti od postavitve tega znaka zmanjšalo za ogromno %. Včasih so stali tam večkrat mesečno, zdaj pa nekajkrat na leto.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja. To je bil point mojega obujanja te teme. En mesec po moji pravnomočni sodbi, ki sem jo pač zagovarjal tako, da je praksa v ostali Sloveniji drugačna, se je pod tablo konec 70 pojavil znak omejitev 50.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
nisem brez napak. zavestno kršim CPP, se pa dobro zavedam kdaj sem v naselju in kdaj nisem. tudi vem kdaj sem v conah umirjenega prometa ipd jajcih.
na radarju lahko vsakega dobijo, izgovor, da pa ni bilo znaka za 50 je pa nepoznavanje CPP in kot tak ne sodiš na cesto
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
nisem brez napak. zavestno kršim CPP, se pa dobro zavedam kdaj sem v naselju in kdaj nisem. tudi vem kdaj sem v conah umirjenega prometa ipd jajcih.
na radarju lahko vsakega dobijo, izgovor, da pa ni bilo znaka za 50 je pa nepoznavanje CPP in kot tak ne sodiš na cesto
evil.gif

S tem sem prišparal 500€ pa vozniško sem obdržal, tvoje mnenje pa ni vredno ne vozniške ne 500€
evil.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Killa, koliko 10 ljudi si ogrožal?

Pri nas so bili spet s Clio-tam. Kam so ga postavili pa raje nebi.
crazy1.gif
Tej državi se gre sam za faking denar. Dejansko svinjarija na kvadrat.

Sedaj so razširili Zalo, ampak je še vedno na znaku prečrtano, da se ne smeš vozit po dodatnem pasu. Ja pa v 3pm, zakaj ste ga pa naredili, če se sedaj ne smemo vozit. Najbrž čakajo, da bojo prometniki malo zaslužili. Čakam, kdaj bojo parkirani na izogibku in pisali ljudem položnice, kateri bojo prevozili dve polni črti, kateri nimata z varnostjo nobene veze.

A se bodo tako zahrbtno skrili, kot so se na relaciji Hotedršica - Kalce, v seksi gozdu? [censored], a res nimajo drugega bolj pametnega dela kot enostavno jebat ljudi v glavo za brezveze.
uf-1.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Dokler se voziš samo po Sloveniji, potem je tvoje razmišljanje za Slovenca OK. Ko pa malo preklopiš miselnost na Evropo (kaj šele na ostale dele sveta), se pa stvar spremeni in je bolje da je stvar 2x označena.
Že v Avstriji je kaka malenkost drugačna, zato marsikdaj kak Jodlar pri nas izven križišč dela zastoj, ko še naprej vozi 60, ker ne ve, da pri nas križišče razveljavi znak za omejitev hitrosti.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
In zdaj boš dobil odgovor, da morš vse posebnosti vseh držav poznat, tud Gvineje bissau
grin1.gif
A misliš da te v Gvineji bissau tudi policaj štrafa za jurja eur, če boš z umazanimi gumami zapeljal na cesto ???.