Rabim dvajset Thincev NUJNO!

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Vsak prime en proklet klemfiks pod Starim gradom in ga vrže v graben (na tiste usrane bagre)

Ali kdo še nima občutka, da ga občina in DRSC zajebava direkt v glavo?

btw se lahko tudi pokvari tisti semafor pri šparu...

ali pa je mogoče kakšen kamničan proti???
10.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.245
4.809
113
ah no, pomiri se, bomo raj še en semafor vmes dal pa šeene tri zožane pasove zgradil, pa 2 bosta izmenično zaprta da bo bolj adrenalinsko vozit tam mem...

čak da še na obvoznc tist most zgradijo pa šeen semafor postavjo
smile-1.gif

sorry, ne morem ti pomagat k nisem t'hinc
wink-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
V katero stran te moti? Proti severu ali proti jugu? No, verjetno sicer oboje
evil.gif

Proti jugu je zoženo, ker spodaj utrjujejo obrežje Kamniške bistrice. Saj se spomniš, da je tam en konec pločnika visel proti reki
stupid-1.gif

Proti severu pa je ob neurju padlo nekaj dreves, ob tem pa so ugotovili, da je pobočje nevarno in naj bi ga utrdili. Zakaj pa tako mečkajo, pa ne vem. To sta pač povzetka uradnega odgovora, ki sem jih prebral pred nekaj dnevi.
Govori se, da bo zadeva (če bo vreme), urejena okrog novega leta. Če pa ne bo, potem pa
10.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Zanimivo, da niti lani, niti letos spomladi ni nihče vedel, da je treba narediti tisto škarfo v grabnu.

Glede pobočja pa si lepšega vremena res nebi mogli želeti. Od tistega neurja na pobočju ni bilo praktično nobenih aktivnosti. Mogoče čakajo na sneg, da bodo lahko jamrali?

Ne vem kako je z ostalimi, ampak zdi se mi, da ni nikomur ni v užitek nepotrebno stanje in gužvanje v koloni. Jaz počasi izgubljam potrpljenje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
brezveze se sekirat, uni bebci itaq zgleda sploh ne vejo kaj hočejo. zgradijo, poderejo, zgradijo malce drugače, popravljajo, poderejo, razširijo, popravljajo... res so pacienti. pa strugo reke grejo zožat zato da bo cesta širša, na večje količine vode zaradi vse močnejših neurij in podobno pa nihče ne pomisli. v kočni fazi pa tudi štiripasovnica ne bo sploh nič pripomogla k pretočnosti, saj so itaq semaforji na vsakih 50m.. svašta...
jezen.gif

ko (če
tongue-1.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Zadeva stoji, ker je odgovorna oseba na občini dala odpoved in odšla. Tako je bilo slišati v gostilni..

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Sem si šel pogledat rtvslo.si. Izgovori so sicer dobri, vendar ne prepričajo tistih, ki vsak dan gledajo zdolgočasene delavce, ki ob cesti podpirajo lopate. Nihče me ne bo prepričal, da se nebi dalo delati hitreje. Žalostno je, da je tako večinoma po vsej Sloveniji.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.245
4.809
113
tisto škarfo so že mel narejeno, pa so jo spet mal poedl in jo zdej spet mal drugač delajo....

so pa vsaj pas proti thincem pri semfaorju za center zdej končno mal razširil...

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Tudi danes je bilo po tv nekaj o popravilu cest proti Črnivcu. Odsek dolg 1500 metrov pacajo že od leta 1999. Res da je po dokaj zahtevnem terenu, ampak vseeno.
Za obnoviti je tudi mostiček na koncu purfl-fabrke. Pri tem je govoril tudi projektant in povedal, da bo izdelava projekta trajala tja do marca prihodnje leto. Mene bi bilo sram priznati, da je za takšen neznaten mostiček potrebno toloko časa. Če ne drugače bi lahko vzeli stari projekt in ga malo ojačali.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Na tej cesti proti Črnivcu sta še dve zoženi točki, ker je enosmeren promet ... (med Stahovico in Črno).

Ubogo je tole v Kamniku. Kaj so sedaj naredili na Bakovniku, Duplici (od sramote pri avtobusnih postajah, do kandelabrov na kolesarskih stezah
bonk.gif
). Da ne omenjam ceste proti Tunjicam - prometa je kar precej, gradijo na novo (sicer približno 200 metrov na leto - to mislim resno), vendar nikomur ne kapne na pamet, da bi hkrati cesto malo razširil. Da bi se vsaj avtobuz z osebnim avtom lahko srečal. Pa to ni res - ko ravno delajo, se pol metra (na nič posebej zahtevnem terenu) ne bi poznalo nič, čez nekaj let, bo pa kriza.
Ah, Smolnikar ...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ce so v dveh mesecih lahko za 2m razsirili 2km ceste od Cerkelj proti Sv. Ambrozu (pod Krvavcem), potem se vse da! na tem mestu je namrec ziva skala in cca 13% naklona. vsekakor bolj zahtevna dela kot siritev kamniske obvoznice

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
To vsekakor. Je pa res, da so tudi tam mečkali in podaljševali vse skupaj. Pa še nekaj nerešenih lastniških zahtevkov je bilo.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.245
4.809
113
ah, v pondelk bo gotov vse po starem, sam zanimiv, za praznke je blo to dobr čeprav ni zaščite prot kamenju...
brez veze...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Sam sem mnenja, da bo promet to vendarle nekoliko rešilo (vsaj malo - in ko bo končano). Torej - upam, da kmalu končajo.

Skrbi pa me nekaj drugega - že sedaj namreč opažam, da bo precej divjanja. Vse skupaj ne bo varno, če ne bo kakšnega fiksnega radarja.