Rabim dober izgovor...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Reci, da nimaš črednega nagona, da bi moral hodit na morje, ker to pač "vsi" delajo. Za koji k...c bi se moral pred nekom opravičevati na kakšen način koristiš dopust, kaj ma to koga za brigat?
bonk.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Reci, da nimaš črednega nagona, da bi moral hodit na morje, ker to pač "vsi" delajo. Za koji k...c bi se moral pred nekom opravičevati na kakšen način koristiš dopust, kaj ma to koga za brigat?
bonk.gif

Mah zoprno je, saj te babure hodijo okoli nonstop, plače so ok, fri cajta tudi čez leto, pa pot pod noge.

Pa nadREJENI (
evil.gif
) ne morem tud ne kakšno zabrusit, vsaj dolgoročno to ni dobro.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kar pridi, javna uprava vsazga (z močnimi vezami
grin1.gif
) sprejme..

Ženski kolektivi so ponavadi en velik kurnik namesto legla razvrata, kakršnega si predstavljaš
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Ej sam mors bit pa visok v javni upravi da ok OK placi lahk govoris (no kaj je ok placa je res subjektivno)

=)

Izgovora pa bolsga nimam kot so ti ga ponudili.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Vem kako je v zenskem kolektivu - katastrofa. Zato jih pa moras zhebat ti!
wink-1.gif

Ti rec da si bil u bosni, pa k bodo vprasale kako je bilo rec da si bil pijan pa da si vsem SLO passport kazal in ko so babe zvedle da si slovenc pa polhen denarja so se tko lepile nate da bos sel drugo leto spet
wink-1.gif
pa da takih dobrih zensk v SLO ni, bodo crknle od ljubosumja hehe

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
cry12bpy.gif
sej vem da sem debela ampak da to slišim od tebe..." cel dan nisem smel nič rečt.
Ali pa jih peljem na večerjo ker sem bil na vrsti (vsak teden eden pelje ob sredah celotni kolektiv (5) na večerjo in plača večerjo)
in vse naročijo lahke jedi
bonk.gif
samo jaz ta velik zrezek (v argentino sem jih peljal) in potem je nekako tema nanesla na težo in one me vprašajo kako debele so zame in jaz jim rečem vse ste bolj debele kot jaz (sem zelo suh) in je bil ogenj v strehi.

Drugače so pa čist kul samo teže jim ne smem omenjat pa babje revije ko pridejo takoj zasežt in da jih "kao" zelo zavzeto berem ker potem sem poskusni zajček

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ej sam mors bit pa visok v javni upravi da ok OK placi lahk govoris (no kaj je ok placa je res subjektivno)

cry12bpy.gif
za babure sem mislil da imajo (vsaj nekatere) hudo plačo + kakega direktorja za moža in tako....

potem imamo za posledico preveč keša in preseravanje v smislu "kok je pa v šarmu vroče, tam me ne bojo več videli"...
bonk.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Pa nadREJENI (
evil.gif
) ne morem tud ne kakšno zabrusit, vsaj dolgoročno to ni dobro.

hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Uh, kaj vem...lih tolk sem že star da s pijanimi frendi nočem več jt in lih tolk sem še mlad da mi ni treba it samo zato da bi potem rekel da sem bil TAM pa TAM...sreča v ljubezni me je obšla, samemu pa mi tudi ni okol za lutat..

Če bi bil žival bi bil verjetno maček
grin1.gif
ah verjetno sem res asocialen so what.

Bistveno je da rabim ZADOVOLJIV izgovor.

te čist štekam...
reči, da ne greš in pika... tako je naneslo.
ne rabiš se zagovarjat pri nikomur.
kako so se drugi imeli na morju al kje že pa je itak 3/4 pretiravanja, sej veš... da se je kdo imel slabo in za to še mastno plačal (po možnosti v HR), pa itak ne bo noben priznal...
wink-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz tud ne maram hodit na morje in vedno k to povem sledi vprašnje: a potem greš pa v hribe?
bonk.gif
Pa rečem da grem raje na potovanje, kar je tudi res. Včasih pa kdo še kar ne more verjet da ne maram it na morje in vrta. Potem pa začnem naštevat:

vroče da komej živim, in ker slabo prenašam vročino zaradi nje dobim migreno (ode 2 do 3 dni)
blede polti, pa me opeče, faktor 5000 ne pomaga
plaža polna nevzgojenih škratov in njihovi še manj nevzgojeni straši k mislijo da so tam sami in edini
raznorazni plažni rekviziti ki letijo po tebi (žoge, frizbiji, ostanki hrane...)
plaža pomožnosti kamnita, da te vse žuli
v vodi plava vse mogoče in nemogoče
če prebivaš v kempu imaš šotor postavljen na kakšnem lepo visečem terenu al pa te žuli korenina
itd.
spisek je dolg in ker me moti tisoč in ena stvar na morje ne hodim

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz pa ne morem na morje, ker sem kupil avto, pa so me nategnli, je bil ukraden, zdej pa nimam denarja, morm pa plačevat kredit, pa ne vem kako bo sploh, nimam za odvetnika, pa kaj sploh odvetnik more... Tako da zdaj v bistvu samo najemnino pa za jest plačujem, no, ker ne grem na dopust si bom lahko privoščil kaj za obleč, če je še kaj od razprodaj ostalo..
Poleg tega pa ima veliko ljudi rojstne dneve, pa pol sama darila pa to, človek komaj še štuka iz meseca v mesec, jah... takle mamo ane... (povišice ne smeš ravno direkt omenit
wink-1.gif
)

Sicer bi pa lako tut Zlagan Ibrahimoviæ kaj napisal
smile-1.gif

Ne vem pa kva se sekiraš, jaz sem pač reku da ne grem k mi ne paše pol se pa naj slikajo zard mene...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
ti imaš resne druge probleme, ki pa so daleč od tistega "kam pa greš na morje".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
najboljš je delat v babjem kolektivu. dokelr si mlad in nevezan.

sploh pa na kaki finančni ustanovi. to je razvrat in pregreha. na javni upravi zan bit, da je kurnik.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja jest imam tud letos podobne probleme.

Ko povem, da nikamor, je tko kot da bi reku, da si bom roko odrezu! Sam debel pogledajo in se čudijo...
Ja, men je skoda 500 euro za 1 teden nekje bit, ker 500 euro je zelo veliko, in si raje kupim kaj konkretnega, nekaj kar bom imel vsaj še 1 leto... vglavnem da ne bo trajal samo 1 teden... Sam tega se mi ne da vsakemu razlagat, tko da kr rečem, da mi je skoda dnara pa je... sicer še nisem srečal nikogar, k bi reku, sej maš prov... Res Timecop, dobra ideja ja... izgleda da je to res en čredni nagon!

Če pa že grem na oddih grem pa raje za 2-3 dni v bohinj, kolpa, ipd..., pa je! Ponoč lahko normalno spiš! Zjutraj če si v senci do 11 komot spiš, čez dan se ne žgeš na 50 stopinjah, ipd... pa še pir je dlje hladen!

Pa še na Hrvaško stran letos ne stopim, tko da tud če bi že imel dnar za stran vržt, bi mogu it nekam dlje, ampak - sej je tisto že cenejše, kot Cro... hja, mogoče drugo leto!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
je pa res zanimivo, da eni pravijo, da ne bodo gledal na vsak cent, ker dopust je samo en. sam 500 evrov je tut samo enih.

jaz sem dve leti zapored dopust izrabil za delanje na max, potem sem šel pa za par dni na morje v jeseni.
eno leto sem na max gradil, morja nisme videl.
letos sem bil na morju. lepo, vse ok, tut denarja mi ni bilo žal. sam s tistim kešem bi lahko kaj naredil.

če maš 800 neto je boleče dat 500 za en teden.