Rabim dober izgovor...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
..zakaj ne grem nikamor na dopust
smile-1.gif

Na šihtu mam večinoma femi- kolektiv, vsi radi lazijo naokoli po večkrat na leto. Seveda debata ob kavi slejkoprej nanese na dopust in kam bo kdo šel, jaz modro molčim ampak seveda tudi mene vprašajo, odgovor pa je- nikamor. Potem me gledajo kot največjega čudaka...Torej bi rabil en dober izgovor, ZAKAJ nikamor ne grem.

Odgovori ki ne palijo, ali palijo samo delno:

- sem asocialen
grin1.gif

- ne maram vročine (to je še celo res)
- tam sem že bil
uf-1.gif

I need a better one
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Zaključuješ študij.

Si frišno samski, pa si odpovedal dopust z žensko - ter si posledično horny in trd (zraven še pomežikneš - dvojni učinek).

Gradiš bajto (kupuješ flat) pa šparaš.

Nazadnje urejeno:

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
In zakaj nikamor ne greš? Pač enim tko paše to mi je jasno samo vseeno me zanima
cool-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Uh, kaj vem...lih tolk sem že star da s pijanimi frendi nočem več jt in lih tolk sem še mlad da mi ni treba it samo zato da bi potem rekel da sem bil TAM pa TAM...sreča v ljubezni me je obšla, samemu pa mi tudi ni okol za lutat..

Če bi bil žival bi bil verjetno maček
grin1.gif
ah verjetno sem res asocialen so what.

Bistveno je da rabim ZADOVOLJIV izgovor.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
no, evo, pac svojim kolegicam po pravici povej, da gres pac tja kjer se ti najbol dopade

povej po pravici, govori slikovito in z zanosom, zagotavljam ti, da bo naslednje leto vsaj polovica kopirala tvoje iskusnje

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Ko si bil majhen si skoraj utonil in do takrat se bojiš morja
tongue-1.gif
ali pa ko si bil dijak/študent te je ena spolno zlorabila in se bojiš, da bi jo spet srečal.

Mah jaz rečem, da ne hodim na morje ker ni miru kot je bilo v starih cajtih +morje je umazano alge pa meduze in morski psi in nori gliseristi v hribe se mi pa ne ljubi lazit.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Reci jim, da je ženska noseča in da se ne sme kopati, ker si lahko prehladi mehur. Ko te bodo čez 9 mesecev (ali prej) spraševali po otroku, jim povej, da te je skenslala. Pri tem uporabi pogled "žalostnega kužka" (v smislu: Pa tako sem si želel družine), verjetno te bodo sodelavke "ponucale".

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Povej da si se vkrcal na ladjo za grcijo samo si bil 7 dni pijan tako da nimas pojma kje si bil pa nic
tongue-1.gif

ALpa rec jst sm bosanc jst nehodm na morje ampak u bosno
tongue-1.gif

LP

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma saj veš kakšne so te babure, kar vrtajo in vrtajo ....

No nekaj izgovorv je kar dobrih.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Zakaj pa bi si izmišljeval izgovore, zakaj nisi šel na dopust?
Raje si izmisli, kje vse si bil na dopustu pa kok fajn je blo. (za črpanje snovi za zgodbice uporabi alterjevo popotniško malho
wink-1.gif
)