qrc pa taka narodna zavest..

Ali imam izobeseno zastavo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
spet samo jamranje kok je vse gnilo in levo desno. Po drugi strani sem pa prepričan, da vas je večina ki pravtako goljufate državo. Pa naj si bo to pri potnih stroških, oljašavah, dokladah, avtorskih pravic ali pa pri prijavi kvadrature za davek na nepremičnine...Se tudi sam strinjam, da je mnogo preveč korupcije v tej državi ampak predno po drugi pljuvajte bo treba tudi kje drugje razčistiti. Pa ne misliti, da se tovrstne korupcije, ki jih gledate na 24ur, dogajajo samo v Sloveniji.
Men je Slovenija lepa, polno zanimivh ljudi in krajev. Sicer mnogo preveč jamranja in pluvanja ampak po srcu pa mnogo dobrih ljudi. In rad živim tukaj pa čeprav me država pošteno klesti in komah hodim iz meseca v mesec, pa še vedno nimam lastniškega stanovanja (z otrokom, da ne bo kdo pameten, kaj se kakšen 15 letnik oglaša), oba starša sta brezposlena (tako, da mi tudi ni nič dano, ker je bil ravno to tudi predmet debate) itd itd. Kljub vsemu, v Sloveniji je lepo in zato rad obesim zastavo. Treba je pač videti tudi kaj pozitivnega ne se samo na grozo nasaljati pa je svet takoj lepši. Politika je pa itaq [censored] kakorkoli obrneš
roza.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne goljufam države. Baba je hotela doklade, pa sem jo okurcal, da hoče še tistih 10€ spulit enmu, ki jih res rabi. Bajto sem dal izmerit uradnemu cenilcu ij je on nesel sheme na zemljiško knjigo. Avtorskih pravic zaenkrat še nimam, prav tako ne olajšav. Tko da nisi pravega našel.
cool-1.gif

24kur ne gledam sploh.
Kar se pa tiče ljudi in karjev, sem pa že prej rekel, da smo dabest. Sam ološ od politike je treba počedit. Tako leve, kot desne, kot klerike. Kajti vsi našteti vnašajo razkol med Slovenci.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
In kako je država lavfala, da je bilo tako boljše? Resno me zanima, Kolikor literatura uči in starejši sogovorniki povedo, pravjo da so bila delovna mesta umetno narejena, denar je pritekal tudi iz drugih JU držav, bili so ljudje ki so imeli denarja ogromno in ljudje ki niso imeli kaj za jesti. Sociala je bila slaba. Pogoji dela po odvisno od zaposlitve. Nekje nevzdržni nekje pa so hodli karte špilat na šiht.
Vsi pa pravjo če si biu priden in delovnih navad ti ni ničesar manjkalo. Isto pa je tudi danes. Če si priden in ne preveč ponosen, najdeš delo.

Pa halo? A ti slučajno vidiš 25 letnike na vladi al vidiš 50+ letnike?

Debata je itak brezpredmetna, in uhaja nazdoru.

Lp

Hanzi, trenutno kaže da bo res JJ dobil volitve. In če ta krava, dobi kakšno funkcijo bo žalostno.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne vem, od kod pobiraš te fake podatke, toda lahko ti povem, da ne ustrezajo resnici.
JJ ne bo dobil volitev.

edit: ah ja...
smirk-1.gif

Kar sprijazni se s tem, da se v življenju ne bodo vedno strinjali vsi s tvojim mnenjem.
Čeprav si bil do zdaj navajen nasprotno.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Rezultat kaze taksno sliko,kot je trenutno v sloveniji,melanholicno turobno in bedno. Za vas!
Sam se imam za zavednega slovenca. Spostujem stare starse,svoje starse in vse ki so sanjali o svobodni sloveniji. Sanjali so tudi o zedinjeni sloveniji. Je pa ni. Glavni razlog so politiki in trenutna oblast,katera prav dela na tem,da se kregamo med seboj!!

Sramota za vas,ki ne spostujete svojih korenin!

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Sm ti že povedu na natucavaj če me ne poznaš osebno. Debata je pa odšla nadzoru, ko se jaz nisem strinjal s tabo. In zdaj se že eno stran kregama kdo ma prav kdo ne. Jaz sem svoje povedu, ne mislim pa teme smetit, ti pa očitno nimaš namena končat. je pa zelo dobro zadel Pakul.

"Ne vem, od kod pobiraš te fake podatke, toda lahko ti povem, da ne ustrezajo resnici." <- daj kakšen argument

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ko smo bili mi mladi, je država laufala bp.
Zdaj, ko ste mladi vi, gre pa vse v pm.
Kdo je zdaj kaj zafural?

Sicer se z večino kar si napisal prej in potem strinjam pa vendarle katera država je delala BP, ko si bil mlad?

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
In kako je država lavfala, da je bilo tako boljše? Resno me zanima, Kolikor literatura uči in starejši sogovorniki povedo, pravjo da so bila delovna mesta umetno narejena, denar je pritekal tudi iz drugih JU držav, bili so ljudje ki so imeli denarja ogromno in ljudje ki niso imeli kaj za jesti. Sociala je bila slaba. Pogoji dela po odvisno od zaposlitve. Nekje nevzdržni nekje pa so hodli karte špilat na šiht.
Vsi pa pravjo če si biu priden in delovnih navad ti ni ničesar manjkalo. Isto pa je tudi danes. Če si priden in ne preveč ponosen, najdeš delo.

Pa halo? A ti slučajno vidiš 25 letnike na vladi al vidiš 50+ letnike?

Debata je itak brezpredmetna, in uhaja nazdoru.

Lp

Hanzi, trenutno kaže da bo res JJ dobil volitve. In če ta krava, dobi kakšno funkcijo bo žalostno.

hysterical-1.gif

ti si pa neki specialc ja. Da ti tud nisi umetno nerejen????
NE PAMETUJ PO FORUMU, KER VSE KAR NAPIŠEŠ JE TO, KAR JE SI SLIŠAL OD SOSEDOVE PEPCE, KI JE IMELA MOŽA ON PA BRATA OD FRANCEKA IZ SOSEDNJE VASI IN JE TUD NEKAJ SLIŠAL, AMPAK NE VE KJE..... bla bla...
Ne srat z umetno narejenimi delovnimi mesti. Če so bila kdaj, so to zdaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (še ni kej jasno)
Da je denar pritekal iz drugih Yu republik, lahko napiše samo nekdo, ki pojma nima.
Napišeš. da so bili ljudje, ki so imeli drugi pa ne imel kaj za jesti. ah.. bejž no bejž... v kteri litraturi si se pa to naučil??
ahaa.. če si priden in ne preveč ponosen, dobiš delo?? ja ja ... pr teb bol slabo kaže potem za posel..
jap... se pa strinjam , da je debata (ki si jo ti sprožil) brezpredmetna, in je ušla izpod nadzora (predvsem tebi)
sicer pa, raham, ti je lepo napisal.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pri meni nebo nikdar vesela slovenska zastava. Nazadnje je visela tisto leto, ko so kmetavzerji iz Ambrusa prikazali vse Slovence kot nestrpneže. Smrt tistim. Pa še kupil sem tako zastavo, ki je bila iz takega materiala, da ni hotela goreti. Če mi pa kdo pride domov srat, zakaj nimam zastave mu pa kar rečem: da bo zastava visela takrat, ko bom od tajkunov dobil denar, ki sem si ga pošteno zaslužil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
PONOSEN SEM, DA IMAM ZASTAVO. IN BILA JE...ZAPIČENA.

a vi, ki ajmrate..ste tipična 'malomeščanska' populacija. navijate za slo, ke rgre slabo, boste anvijal za nemce. podobno k pri sportu..vedno anvijate za unga k zmaga.

jello

Guru
22. sep 2008
10.329
3.934
113
Kakor je meni znano se je mojim prednikom nekako tolk hebalo za državo in politiko kot se meni. Tako da ohranjam tradicijo s tem da zastave ne obešam. Sem pa iz spoštovanja do prednikov pokosil travo, baje so tudi oni radi kosili, oziroma ob takih praznikih ropotali s kosilnico.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Visi na bloku, visi na bajti...mi je pa zanimivo da ko gledam zaslužne sosede povezane s prejšnim režimom da tam pa zastava ne visi pa je en od teh minister

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Kakor je meni znano se je mojim prednikom nekako tolk hebalo za državo in politiko kot se meni. Tako da ohranjam tradicijo s tem da zastave ne obešam. Sem pa iz spoštovanja do prednikov pokosil travo, baje so tudi oni radi kosili, oziroma ob takih praznikih ropotali s kosilnico.
pošteno (sicer glih neki predniki ne morjo bit, ker smo stari šele 20let. )
Pa upam, da si imel vsaj tako glasno kosilnico, ko v tistih časih.... novejše so že pretihe.

jello

Guru
22. sep 2008
10.329
3.934
113
Najstarejši prednik, katerega sem še osebno poznal je bil rojen 1899, tako da če bi tega upošteval bi pri košnji lahko ropotal samo takrat ko bi klepal koso.