Dokler bodo politiki vseh barv in usmeritev gledali samo na svojo rit, dokler tajkunov, ki so pokradli državne firme in jih prisvojili ali spravili nakant, ne bodo tako hitro ulovili in sprocesirali, kot polovijo in sprocesirajo tiste, ki 5 preveč skozi vas "divjajo", dokler... jebeš narodno zavest. Delam na bajti, namesto, da bi užuival napikniku in to samo zato, ker nimam denarja, da bi plačal majstre, med tednom pa ne morem delat, ker sem v službi.Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Dokler se vodstvo države obnaša do Slovenije tako kot se, potem narodne zavednosti še dolgo ne bo take kot bi jo radi.
Primer Golobič... Kraja lastne države, utajevanje davkov, delovanje v nasprotju z interesi države.
Kako bi potem sploh lahko pričakoval narodno zavednost?
Pri sosedih veselo menjajo streho, drugi sosed z avtosalonom ravno natovarja avto na vlačilec - če bi bili npr. v ZDA in bi kdo delal na 'independance day', bi jih vse vsaj oglobili, če ne kar zaprli.
SO WHAT?! ( B. Pahor, 2011 )
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ker nisn glih nek ponosen Slovenec....
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kot prvo: sem zaveden slovenec in pika.
Kot drugo: dokler bomo imeli tako lopovsko vodstvo katera upravlja državo in misli samo za svoj žep ter parav nagravžno izkorišča svoje državljane....dokler bomo imeli mamilaše na vsakem koraku, ki samo čakajo kaj bodo ukradli... dokler bomo imeli skrajno nečastne parade ponosa katere se filajo z davkoplačevalskim denarjem...dokler bomo imeli v sloveniji jugoviče kateri se prosto sprehajajo po sloveniji Z OROŽJEM in jim ni problem ubiti ene poštene slovenske poštne uslužbenke ,katera se je borila na delu za vsakdanji kruh...itd itd itd. in zaradi tega NE MISLIM izobesit zastave na moji hiši--SAJ nisem neumen in prizadet , da bi se hvalil s to totalno gnilo državo kakršno imamo mi PRED CELIM SVETOM.
.zastava ni nič kriva, če je pod njo gnilo ljudstvo in me kr srh preleti ko jo hočejo nekateri idioti spremeniti..
Potrebno je storiti marsikaj, da bo slovenska država vredna svoje zastave in ne obratno da bo zastava vredna svoje zemlje..
Vendar v tej državi je to skoraj misija nemogoče...ŽAL
BASTA !
V prejšnji državi je bilo, v trenutni pa vsi najdejo neke nesmiselne izgovore ("se ne strinjajo s politiki" in podobne neumnosti).Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa ni celo po zakonu, da bi morala vsaka hiša ob državnih praznikih obesit zastavo?