QPainter.com

gjerek

Zelenc'
29. feb 2012
12
0
1
Pozdravljeni,

sicer nisem preveč aktiven na tem forumu, vendar bi vseeno rad nek feedback.
Torej, da povem na kratko pred davnim časom sem naredil aplikacijo za izdelavo vizitk, ki se je nahajala na www.vizitke.com in še po cca. 15 letih vedno laufala dobro.

Zato je nekako prišel čas, da se stvari preuredijo in po kar nekaj mesecih dela mi je celo uspelo.

Nova stran: https://qpainter.com/
Direkten link na aplikacijo: https://www.qpainter.com/app/

Aplikacijo sem pred kakšno uro odprl, vem, da je še ogromno dela na tem (in se bo delalo še naprej), vendar bi vseeno rad malo mnenja uporabnikov.

Stvari za katere že vem, da jih treba uredit:
- Napisati navodila
smile-1.gif

- Grafični popravki
- Možnost exporta shranjenih del za uporabo drugje (facebook ipd).
- Popraviti aplikacijo za telefone (trenutno dela na računlniku super, na tablici tam tam, na telefonu pa bo treba dobro premislit kako in kaj)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
"pravila in pogoji" - saj ni nagrdna igra:) bolj primerno se mi zdi "Pogoji poslovanja"
mal sem iskal podatek o dostavi...
glede na to, da je dostava v ceni, bi to lahko na veliko napisal nekje na vidnem mestu.
doplačilo pri poštarju pa napišeš pri koraku za izbiro plačila.

gjerek

Zelenc'
29. feb 2012
12
0
1

Hvala, urejeno!
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
"pravila in pogoji" - saj ni nagrdna igra:) bolj primerno se mi zdi "Pogoji poslovanja"
mal sem iskal podatek o dostavi...
glede na to, da je dostava v ceni, bi to lahko na veliko napisal nekje na vidnem mestu.
doplačilo pri poštarju pa napišeš pri koraku za izbiro plačila.

Kot sem povedal, kar se tiče slovničnih napak se že lektorira.
Kar se pa tiče poštnine, pa se pri postopku naročila izpiše in tudi napiše kakšna je cena poštnine.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mene zanima cena poštnine oz cele stortive predno naročim
wink-1.gif

menda ne misliš, da se na vse strani najprej registriram, naložim svojo vizitko in že skoraj kupim, da izvem kolk me stane??

gjerek

Zelenc'
29. feb 2012
12
0
1
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
mene zanima cena poštnine oz cele stortive predno naročim
wink-1.gif

menda ne misliš, da se na vse strani najprej registriram, naložim svojo vizitko in že skoraj kupim, da izvem kolk me stane??

Ja ampak, cena poštnine se izračuna glede na težo paketa, tako, da lahko dam neke okvirne cene v pravila in pogoje, vendar nakoncu bo še vedno cena odvisna. Drugače dobro mnenje, bom videl kaj se da naredit
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kako se izračuna, če piše, da je že vključena v ceno?? "V ceno storitve je že vključena dostava!"
To jst razumem, da je poštnina zastonj, poštarju pa doplačam tist 1€ oz % glede na vrednost.

gjerek

Zelenc'
29. feb 2012
12
0
1
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kako se izračuna, če piše, da je že vključena v ceno?? "V ceno storitve je že vključena dostava!"
To jst razumem, da je poštnina zastonj, poštarju pa doplačam tist 1€ oz % glede na vrednost.

Se opravičujem, je bilo narobe napisano (sem spremeni), to sem kopiral s stare strani in je ta točka zdaj spremenjena, ker prej je bila poštnina v ceni, zdaj pa sem naredil tako, da se avtomatsko izračunava.

gjerek

Zelenc'
29. feb 2012
12
0
1
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
eh k.., ko je človk pošten... mar bi včeraj naročil
evil.gif

Hehe saj ni problema se lahko zmenimo, trenutno je tudi avtomatski 20% popust za naročila prek aplikacije, da se čimveč preko spravi in da vidimo, če nam vse funkcionira.

Ker včeraj recimo smo imeli zanimiv opravek, da je prvo IE crashal potem pa še ni pravilno shranil in je bila cela veselica
smile-1.gif