PVC vrata iz obija, bauhausa etc

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Sem dal jurja za vrata pa nisem zadovoljen z njimi. Konkurenca je tlacila eps v vrata in govorila da so zvocno izolativna, zato sem jih skenslal. Sem sel drugam, so pa ze ob montazi menjal kljucavnico, po montazi pa rekel da moram loputat z vrati da se bodo popolnoma zaklepala. Sicer jih bom sedaj po enem letu mal poklical na nastavietv vrat, pa me zanima kako bodo uspesni, glede na to da jih meni ni uspelo, niti njim ne nastavit tako kot je treba. Kako se slisi ko loputas s protivlomnimi vrati v betonsko steni pa ne bi komentiral

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Doctorz: v bau imas res kovinska vrata v imitaciji lesa (mahagonij stil mogoce tudi kaj drugega se) za ceno okoli 200 evrov. Vsaj spomladi so jih se imeli. Je pa res da ne vem ce so kaksna vrata bila neposkodovana. Vsaka so bila kje kaj skrivljena, spraskana ali kaj drugega.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Za protivlomna vrata moraš pač dat nekje 700€+ za PVC, ostalo je vse pogreb. Seveda z montažo vred.

lp

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.375
113
Poglej v Bauhasu naj bi imeliAlu znizana. Drugace pa v kratkem pridejo vrata z 70mm Profilom v Bau pa Obi. Pa navodila za montazo poglej bos presenecen ko bos videl da se plastika ne postavlja vedno v vago. Hint spredaj pri zaklepu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pa saj v bau dobiš "protivlomna" vrata za 200 evrov v imitaciji lesa. Ponavadi imajo vsaj razbita in pokrivljena v kakšni akciji.
baje jih odpreš s prvim starim odpiračem za konzerve.

Daj ne pametuj brezveze
bonk.gif

Resno sprašujem kakšna vrata naj kupim, do zdaj smo ugotovili da morajo imeti vsaj 3 pante še kaj? Pa povedal sem da protivlomnih ne rabim ampak da so čimbolj zvočno izolirana, širina vrat je 1100mm če vzamem protivlomna bodo 150kg težka kar pa za 2 majhna otroka ni primerno
smirk-1.gif

Ne uspe mi sedajle potegnit obijevega kataloga.
Na zadnji strani imaš te poceni vrata. cena mislim da je okoli 170