Tam, kjer sem prej stanoval, so bila vgrajena višje-cenovna okna in balkonska vrata od Satlerja. Pa so še v garancijskem roku kljuke in okvirčki kljuk precej porumeneli. Z lastnikom sva jih klicala 3, 4 krat, da se je en predstavnik čez nekaj mesecev le pripeljal in pogledal ter naredil zapisnik in izpolnil naročilnico. To je šlo iz garancije... Je pa lastnik zraven tega naročil še nova tesnila (tesnila bi seveda plačal). Obljubljeno je bilo, da bo to vse skupaj urejeno v roku 14 dni, pa so minevali meseci, Satlerjevih pa od nikoder. Vsakič, ko sem poklical ali jaz ali lastnik, so obljubili, da bo hitro urejeno, a žal nič. Pa je minilo 1 leto še vedno ni bilo nikogar... Ne vem, moje mnenje je, da so precej neresni, ko je treba kaj uredit, kar je na njihove stroške. Pa sploh nisma bila nadležna, nasprotno, še preveč prijazna sma bila...
Kako je pa zdaj s temi nesrečnimi kljukami in tesnili, pa ne vem, ker več v tem stanovanju ne živim. Samo se mi zdi, kolikor sem še v kontaktu z lastnikom, da še vedno ni nič urejeno...