Pustne maske, kostumi na netu?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
haha, to so bli lan pr nas eni kolegi... sam prov uni official pimpi. S prstani, krznenimi plašči, pa keš so okol razmetaval (ful dobri ponaredki petstotakov... seveda s štempljem kluba študentov).
smile-1.gif

Francoz

Pripravnik
Kurenti so meni največji bedaki. Takrat, kadar pridejo v center Ljubljane in težijo s tistimi zvonci... Hočem rečt, da naj ostanejo tam, od kjer so...

Po logiki "vsi u glavnu mejstu" bi končno lahko poleti prišli tudi Masajci, ki imajo tiče v 40 centimeterskih tulcih... To bi bilo zanimivo vsaj za Ljubljančanke...

Me pa zanima, koliko mask bo letos Janez Janša. Če jih vidite, jih prosim fotografirajte...
In če bo mogoče kakšen Bin Laden (se mi zdi, da je že malce iz mode) in mogoče kakšen Adolf H., bi tudi prosil za fotografije...

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
Ok, tema malo stara, ampak je lih ta prav čas. Gledam, pa vidm, da že včasih ni mel noben prav posebi velike ideje kaj bit za pusta. Zdej gledam tole stran, kjer so tud pustni kostumi za odrasle pa vidm, da se nč kej dost ni spremenil od včasih, da so že zmer kr iste fore
13.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ja itak štcnarji prodajajo stare fore.
Če hočeš kaj izvirnega in novega, se je treba vsesti za šivalni stroj in pa kakšno reč izdelati v delavnici, pa si glavni džek.
Jaz sem nekajkrat dobil glavno nagrado, ker sem kostum izdelal sam (enkrat sem bil robot, drugič Mojca, ena za glavo manjša baba je bila pa Bedanc
hysterical-1.gif

Naprodaj. 200€.

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Bravo.

Naši kreteni neumni si vlačijo ka nam haloween kostume, ko da pri nas za Pust sploh ni nekaj mrzlo.
Al kostumi pa razni gladiatorji, kjer si ravno 30% pokrit....
bonk.gif

Pravi kostum se da delat po naročilu/merah in stane 300+ eur...