Punt pred vlado 18. junija

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Saj nisi še nič argumentiral... da nehamo z off le komentarček: če je Petrol kupoval delnice Istrabenza jih sigurno ni kupoval OD Istrabenza, kar pomeni, da Istrabenz od tega ni imel "posojila" o katerem govoriš ti. Torej se tvoja teorija malo sesuje. Obramba od prevzema je nekaj, nespametna vlaganja so nekaj drugega. V razmislek in morda za kakšno drugo temo: kakšno bi bilo sedaj stanje Istrabenza in Petrola, če bi Istrabenzu prevzem Petrola uspel?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah ne... jest ne verjamem da sta bila petrol in istrabenz na nasprotnih bregovih...

verjetno pa nič rožnato ne bi bilo stanje ja...

ok, dost off. bom šel poslovne dnevnike brat, da bom lahko bolje argumentiral.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vsi majo problem z Romi, ki tankajo in ne plačajo.

Pri men so pa zadnjič + dočke dobil, ker sem pri zavijanju levo na Nemško c. pri rojah dva Roma izsilil, pa mi razen sredincev in (predvidevam) kletvic nista storila hujšega. Smo kasneje s kolegi v debati prišli do zaključka, da niti ni majhna verjetnost, da bi se namerno zaletela vame - kriv bi bil tako ali tako jaz.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.
Citat:
po neuradnih podatkih pa sta med osumljenimi zdravnik Boris Paja in predsednik Romskega društva Romano Pralipe Maribor Fatmir Beæiri.
http://24ur.com/novice/slovenija/kupovali-slovenska-drzavljanstva.html

grims-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
No ja, malo bi lahko protestirali, a ne proti romom pač pa proti (ne)delu naše vlade.

A ni ironično da je bilo toliko protestov v času ko nam je bilo vsem lepo, ko so plače rasle, podjetja niso podjetja niso propadala, brezposelnost je bila pol manjša...

Zdaj, ko je situacija precej slabša so pa vsi sindikalisti skriti po svojih luknjah in samo vlečejo svoje bajne plače. Jasno, ko so rdeči gor štrajka ni, pa naj bo lakota še tako huda.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem mislil da so se nehali priseljevat v obljubljeno deželo, pa sem se motil:

Citat:
Že lani so sprožili preiskavo, v kateri so uporabili prikrite metode in prišli na sled skupini, ki naj bi tujcem (večinoma naj bi bili Romi iz Makedonije) ponujala nelegalno pridobitev dovoljenja za bivanje oziroma status tujcev s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

S podkupninami do državljanstva