Prvi rezultati visjih kazni

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Res ne vem kaj je folku da se ne pripasa, kaj tolk boli al kaj, itak se moraš, ker drugače v primeru nesreče te airbag lahko bolj poškoduje - dokazano....
rolleyes-1.gif

No ja saj eni pa pri bordanju/smučanju pravijo da jim čelada frizuro uniči zato je nimajo...
sprasujem se.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Če je/bo mrtvih manj, je za to zaslužen zakon.
Če jih je/bo več, pa je nekaj drugega krivo."
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Faaak, sem videl zadnjo številko...Naslovnica v stilu najbolj rumenih medijev, ekskluzivno, haha, pa barve fluorestenčne ali kako se jim že reče, ne vem več, nazadnje sem take videl pred 20 leti v avstriji, ko so bile razprodaje...loooooool. Prepričan sem, da čez 5 let tega časopisa ne bo več...no fotograf očitno ne uspe naredit ostre fotke vsaj 1 cm2 drift avta, pol je to to.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
daj preberi še enkrat članek, tokrat pozorno:
na zmanjšanje števila mrtvih v nesrečah vpliva več dejavnikov, eden od teh so tudi višje cene bencina. nikjer pa ne piše, da je to izključno zaradi višjih cen bencina, torej da višje kazni niso pripomogle k temu

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakon ima trenuten vpliv na okolje in tega ne drži dolgo tako da lahko kanoni tipa stardec in osrtali lahko samo sanjate da je zakon uspešen! Uspešnega zakona ni!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
ti pa se nauči razumevanja sarkazma...... predvsem ko je na koncu stavka kaki sumljivi smajli
smirk-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
a, potem pa v redu. danes sem malo nataknjen, pa sem sarkazem detektor pustil doma.
grin1.gif

skratka, če se število nesreč umirja ali celo zmanjša, je to vsekakor posledica večih dejavnikov. zagovorniki zakona seveda to pripišejo novemu zakonu (in to vsakič, ko pride nov, še strožji zakon), nasprotniki pa iščejo vse druge dejavnike, samo da bi kritizirali novi zakon

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sass pravi:
a, potem pa v redu. danes sem malo nataknjen, pa sem sarkazem detektor pustil doma.
grin1.gif

skratka, če se število nesreč umirja ali celo zmanjša, je to vsekakor posledica večih dejavnikov. zagovorniki zakona seveda to pripišejo novemu zakonu (in to vsakič, ko pride nov, še strožji zakon), nasprotniki pa iščejo vse druge dejavnike, samo da bi kritizirali novi zakon
Ja, kar drži. Zanimivo je le to, da zagovorniki po nekaj časa obmolknejo (le zakaj?), čez par let pa spet vik in krik o potrebi po novem zakonu (strožjem seveda). Morda bi pa malce pomislili, da ne vlagajo svojega dela v pravo smer (no, za svojo rit vsekakor poskrbijo).

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Vse je padlo v vodo... na področju Mariborske uprave je za 20% manj prometnih nesreč, kot mesec dni poprej, vendar ena smrtna žrtev več.
Bilo malce prej na radiu.