Glede na to da sem tudi sam ze nekaj kosov zivali (prasicev in govedi) auslezval, je najbrz moje stegno bilo takole razrezano kot v zadnjem posnetku. 20 sekund za kos, nima veze kako globoko gre noz....
Sicer sam nisem noben specialist kar se tega tice, ampak tudi nisem za prsut vlekel kosti iz stegna. Pa tudi naucil sem se to samo z gledanjem vaskega mesarja......
In ja, Kras je tukaj dobil eno piko manj pri meni. Naj grem probat Lokev, italijanskega, spanskega, kaj cetrtega(slovenskega)?. Ceprav meso sem skoraj preprican da ni vec vzrejeno v sloveniji. Se vcasih ko smo imeli res nekaj proizvodnje svinjine v slovenije , so uvazali stegna iz nizozemske, pa bodo danes delali prsute iz.soovenskih prasicev. Ja, ce bi jih delal iz stegen slovenskih tajkunov, ki so zjebal tudi to panogo.( poleg gradbenistva) pa se kaj)
Sicer sam nisem noben specialist kar se tega tice, ampak tudi nisem za prsut vlekel kosti iz stegna. Pa tudi naucil sem se to samo z gledanjem vaskega mesarja......
In ja, Kras je tukaj dobil eno piko manj pri meni. Naj grem probat Lokev, italijanskega, spanskega, kaj cetrtega(slovenskega)?. Ceprav meso sem skoraj preprican da ni vec vzrejeno v sloveniji. Se vcasih ko smo imeli res nekaj proizvodnje svinjine v slovenije , so uvazali stegna iz nizozemske, pa bodo danes delali prsute iz.soovenskih prasicev. Ja, ce bi jih delal iz stegen slovenskih tajkunov, ki so zjebal tudi to panogo.( poleg gradbenistva) pa se kaj)
Nazadnje urejeno: