znanec, ki je kriminalist, je enkrat razlagal, da prevladujeta dve vrsti vlomov:Citat:
Uporabnik mmc pravi:
..
Navadne đankije in povprečne vlomilce, pa ta vrata odvrnejo...
Ne vem kakšne so kaj statistike vlomov. Torej kaj dejansko prevladuje pri vlomih v stanovanja?
Razbijejo vrata? Zlomijo ključavnico? Ima mogoče kdo kakšen podatek? Če je v večini primerov zlom ključavnice, potem bi bila mogoče dovolj dobra alternativa nakup dobre ključavnice s pripadajočo opremo? Kar pride bistveno ceneje, kot nakup vrat plus dobre ključavnice. Ker totalni nesmisel pri nakupu teh vrat je, da potem varčuješ s ključavnico.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
tako kot se ti hvališ, da imaš zlate palice
Saj mi itak noben ne verjame.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
tako kot se ti hvališ, da imaš zlate palice
Saj mi itak noben ne verjame.
Starc ma "zlate" palice na papirju. Ha! Beat that!
(itak nobenemu nič jasno ko mu rečeš da imaš recimo 14500g zlata na papirju)
Citat:
Uporabnik sass pravi:
- drug način pravzaprav ni vlom, je pa še bolj pogost. ljudje hodijo po blokih in previdno kljukajo po vratih. če so odklenjena, pokukajo notri in zagrabijo kako torbico ali kaj drugega vrednega. če jih kdo zaloti, se kaj izgovorijo, ali pa preprosto zbežijo. to se je zgodilo enkrat meni. tako ti še tako dobra vrata ne pomagajo nič, če jih ne zaklepaš.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Jaz imam VAL protivlomna vrata. Bolj zadovoljen ne bi mogel biti. Montaža je strokovna, hitra, fantje naredijo res dobro. Pa tudi počistijo za sabo.
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Jaz imam VAL protivlomna vrata. Bolj zadovoljen ne bi mogel biti. Montaža je strokovna, hitra, fantje naredijo res dobro. Pa tudi počistijo za sabo.
kaj pa cena, približno.
hvala
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
kaj pa cena, približno.
hvala
Pred uvedbo evra smo dali mislim da točno za 1k evrov, se pravi 240k SIT. Zdaj je ziher dražje.
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
kaj pa cena, približno.
hvala
Pred uvedbo evra smo dali mislim da točno za 1k evrov, se pravi 240k SIT. Zdaj je ziher dražje.
Ne ni!!!
Decembra je bila cena ki sem jo plačal 970€
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
kaj pa cena, približno.
hvala
Ne ni!!!
Decembra je bila cena ki sem jo plačal 970€
Seveda je tvoja trditev pravilna, saj imava identična vrata, kajne?