Proslava ob Dnevu državnosti

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.647
4.026
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja, na žalost se je.... še zmeri obstajajo ljudje, ki ne znajo spoštovati niti največje države proslave in žalostno, da se imajo za "prave" Slovence, ker niti osnovnih manir ne poznajo.
Enemu od tistih ki je leta 2000 rekel, da niti slučajno ne more proslavljat ob taki vladi kot je Bajukova ker to ne predstavlja njega kot Slovenca je letos država plačala organizacijo konceta v počastitev 20 letnice države v Londonu.
cheer.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.329
3.934
113
Vsekakor je Peterka bil na seznamu, ker se je že na vajah govorilo da bo tam. Očitno ni utegnil.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
No, men osebno pa prireditev ni bila nekaj oh....

Zagotovo me je najbolj zmotilo to, da so peli neke Afriške koamde ( sicer zelo lepo - ampak kaj ima to veze z SLO), plesali so Tango in vse je bilo zelo mrtvaško.

Zdi se mi, da bi lahko naredili malo bolj veselo. Sidharta na koncu je bila pa...kva naj rečem...kr neki.

Sicer ima vsak svoj okus, ampak meni se zdi, da bi se lahko malo boljši scenarij izmislili.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.568
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ja, prireditev je bila res super, ampak še vedno ne vem, zakaj Peterke ni bilo!? Ker če on ni zaslužil, potem ni nobeden!
Takole:

Za izjavo smo poklicali tudi na seznamu "pogrešanega" Primoža Peterko, ta pa je za Žurnal24 potrdil, da je prejel povabilo organizatorjev. "Povabili so me k sodelovanju, toda opravičil sem se, ker sem najprej dobil povabilo z občine Moravče, ki sem ji sodelovanje na njihovi proslavi obljubil že pred dvema mesecema." Jeza nekaterih uglednih športnih delavcev je tako lahko brezpredmetna.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Nika Torkar: Slovenska obleka 1

60700799.jpg

Nika Torkar: Slovenska obleka 2

60700796.jpg
shocked-1.gif

KONČNO ENE HUDE OBLEKE.

Ampak kot je v Sloveniji v navadi ali nikogar ne bo zanimalo kot promocija ali pa se bodo nekaj skregal.