Pokaži mi pravila ki jih kršim, če ti kaj ni prav."Nagovarjal" bom jaz njega...ko me bo zanimalo kako se časovno omeji (tebi???) poste
Sicer pa....zakaj se sploh oglašaš v temi o kateri nočeš podajat svojih mnenj? Smetiš mogoče?
S čim sem jaz začela smetiti v tej temi? Dala sem smeškota na post od Mamce, potem pa vprašala tebe, kaj bi rad od mene. Boš rekel da ti spamaš, ker takrat sploh nisem sodelovala v temi, pa si me spraševal kaj mislim o tem?Sicer pa....zakaj se sploh oglašaš v temi o kateri nočeš podajat svojih mnenj? Smetiš mogoče?
S čim sem jaz začela smetiti v tej temi? Dala sem smeškota na post od Mamce, potem pa vprašala tebe, kaj bi rad od mene?
Imel sem punco ( zaposlena, da ne bo pomote ) in se peljeva nekje na cesti, in mi razlaga, kako je njen fant s prijatelji prejšnji teden šel na Madžarsko gledat Formulo 1. Z motorji itak. In prideta mimo dve kurbi, ter se ponujata za dvesto mark.
- "Dvesto mark! DVESTO mark, si lahko misliš !!! No ja, ne bi rekla če bi bilo dva tavžent, toda DVESTO mark! "
, sem rekel, lej punca, vsaka stvar na tem svetu ima svojo ceno, tudi tebi bo enkrat cena padla.
A ti si pa kaj boljši? Pol teme je tvoj, kameleonov in jabababin spamGlavna poanta smetenja je v trmastem pisanju kasneje, ki se razvije zaradi splošnega "nerazumevanja", lol.
Spam/offtopic/sprenevedanje in bluzenje v 3 dni s strani jagebabe samo v temu topicu: post #47, 48, 50, 54, 62, 67, 69, 71, 82 in 84
A ti si pa kaj boljši? Pol teme je tvoj, kameleonov in jabababin spam
Glede na videno na šihtih bi se kar strinjal!
Bog ve, kaj se pa drugim, ki tole berejo, po glavi mota?...V pisarnah so se kr med sabo...
Direktor tajnico....ex žena finančnika... Nižji kader pa kr mal med sabo...
johannes Kakšne pa so za ta dnar? brez oz. joški do tal, krezuba, sifilis ipd...
A ženske se pa okrog javno hvalijo (in je javno znano) da varajo, copate doma pa samo razumevajoče kimajo?Fifty fifty je samo moški se ne hvali ker žena potem dobi otroke hišo boljši avto, on pa kemper in pol njenega pufa
Tako da pol ljudi, sodelavcev...ki imate opravka vara .