danes sem gledal v kranju, kjer se je en mladenič ubil z motorjem (naj počiva v miru, če je bil kriv ali ne...) kraj nesreče. policajev cel kup, dva kombija in dva avta, cesta povsem zaprta, truplo pokrito, a okoli pa ZIJAAAAAAAl, kot da jim plačujejo prodajanje zijal. ja, se posipam s pepelom, tudi sam se gledal, kaj je to en cirkus na cesti, ker sem šel po boljšo polovico. a med zijalami pol otrok, pa kot sem gledal, so še kar prihajali. v spremstvu staršev. ma daj no, kot včasih ko so bila obešanja javna stvar.
kdaj bo policija te stvari lepo zakrila pa naj se folk na glaavo meče, ker ne more videti...poba je bil itak že pokrit. kaj bi bilo, če bi bil razmesarjen po celi cesti? bi mulčki lepo mirno jedli kokice naprej? (ah, če že desetletniki nabijajo doom in podobne krvave mineštre po peceju, potem to ni nič takega, kajne...)
če so na avtocestah začeli...?
ps. ja, naj policija opravi opravi svoje delo (meritve ipd), a to lahko tudi deloma zakrito naredi...
kdaj bo policija te stvari lepo zakrila pa naj se folk na glaavo meče, ker ne more videti...poba je bil itak že pokrit. kaj bi bilo, če bi bil razmesarjen po celi cesti? bi mulčki lepo mirno jedli kokice naprej? (ah, če že desetletniki nabijajo doom in podobne krvave mineštre po peceju, potem to ni nič takega, kajne...)
če so na avtocestah začeli...?
ps. ja, naj policija opravi opravi svoje delo (meritve ipd), a to lahko tudi deloma zakrito naredi...