Programska oprema za mac

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
hvala bogu, da mamo tebe
smile-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Maš isto office tako kot na winsih od microsofta,
za filme uporabljaš mplayer, quicktime, vlc.
Firefox, IE.
Pol maš Aperture za slike, ki je za moje pojme zakon program osnovne funkcije pokrije ko za šalo
pol maš ilife in iwork paketa, ki pokrijeta večino potreb po programih,
Pol maš toaster programski paket za peko CD DVD
Maš Archicad
Maš Adobe paket
Maš full enih programov za muzko Video in ostalo
pol maš, če maš PPC MAC še corel 11 paket.

Skratka maš to kar imaš in je kvalitetno in predvsem uporabno in praktično, ker prej na vinsih sem mel en kup šare, ki je nisem nikoli uporabljal tukaj je pa full drugače.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Jaz bi pa potreboval program za burnanje cd-jov ki bi omogočal importanje naslovov komadov (pri audio cd-jih) v svoj cover designer kot je to rešeno pri nerotu. Na veliko hvaljeni toast te funkcije nima.
bonk.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Dobra alternativa WinRaru bi bila tudi zeželjena... Stuffit in Zipeg mi ne potegneta preveč, iščem pa nekaj kar lahk hkrati odarhivira več arhivov v isto mapo,

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Unrarx je bil meni za .rar čisto kul, problem je edino za določene release ki prihajajo v XX .zip arhivih znotraj katerih je še XX .rar arhivov. V winsih sem enostavno označil vse, desni klik in extratc all to same folder in je bilo to to. Za osx pa še iščem alternativo.
evil.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Jaz bi pa potreboval program za burnanje cd-jov ki bi omogočal importanje naslovov komadov (pri audio cd-jih) v svoj cover designer kot je to rešeno pri nerotu. Na veliko hvaljeni toast te funkcije nima.
bonk.gif

Če ne poznaš še ne pomeni da ne obstaja razišči pa boš našel.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Nepismen si ti, čoban en prvo dobro preglej program pa si poišči še kake dodatke.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Drugač sam uporabljam Toast 9 titanium maš še poleg osnovnega programa še en kup drugih.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Prvo kot prvo, nikjer nisem napisal da ta program neobstaja, ampak sem v to temo (ki naj bi bila namenjena debatiranju o osx sw-ju), napisal da pač potrebujem en tak program, ti pa mi z tako repliko priletiš...

De.bil zarukan.
hysterical-1.gif

Sicer pa imam celoten Creator paket, pa te funkcije v njemu ni, pa če se ti na glavo postaviš.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Prav če ti tako praviš kre.ten glupsonski pač naj bo po tvoje ampak si še vedno glupson. Sej bi ti rekel, da si de.bil sam bi ti bil to kompliment glu.pson.

Pa ne zamert.

Jst mam disc cover 2 RE, ki je del paketa in lahko ga uporabiš tako ali drugače za izdelavo vsega.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Izdelaš lahko svašta in vsega z njim, importat track nameov pa iz Toasta nemoreš, če pa ti znaš pa lahko naučiš še fante na support@roxio.com kako se to dela.

Vidiš da niti prebrat ne znaš vredu kaj jaz potrebujem, tako da je bilo moje vprašanje o pismenosti povsem na mestu.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno: