program za spremljanje delujočih procesov

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Vista mi sere na polno, task manager mi kaže uporaba CPU- ja največ do 5% , pa noben proces ne obremenjuje nekaj kište, Ram glasen da ga slišiš par metrov stran, pa kar miš se zatika. Obstaja kaj boljšega v smislu task managerja? Ali zbrcam OS iz kompa?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Tnx...... izgleda da je vista že tak zanič, miš se ful zatika, ni videti nobenega procesa da bi ustavljal kišto, kak mesec nazaj pa so se začeli blue screeni,reseti in zmrzovanja sama od sebe.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Vista mi sere na polno, task manager mi kaže uporaba CPU- ja največ do 5% , pa noben proces ne obremenjuje nekaj kište, Ram glasen da ga slišiš par metrov stran, pa kar miš se zatika. Obstaja kaj boljšega v smislu task managerja? Ali zbrcam OS iz kompa?

Miška ti šteka???
hysterical-1.gif
Rame se da slišat?? Misliš ventilatorje na ramih?? Se je vista tak obnašala od prvega dne?? Kolko maš ram-a? Malo več povej o pcju.

Če ne, sumim na trojance/viruse in ostalo nesnago.

Edit: Vidim, da ni blo problemov na začetku. Tak da, si si sam nakopal probleme, nekak. Za v prihodnje veš, da boš moral povečat varnost, mogoče celo menjat antivirusnega, pregledat .rar z anivirusom preden se ga odpakira, pazit na netu itd...

Nazadnje urejeno: