Program za hitro pisanje

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Zanima me, če obstaja kje kakšen program za hitro pisanje. Se pravi, da bi se nekdo tako naučil hitreje tipkati. Kolegica, ki nima interneta, in je na novo dobila rač, bi rada, da bi imela ta program, da se bo naučila hitreje tipkati. Vem, da sem nekoč mel en tak program, samo ga ne najdem. Mam še vse stare SWPowerje doma, tam je bil program, pa ga ni za najti. Če obstaja kakšen slovenski, bi bil vesel, če ne pa je angleški tudi ok, saj zna angleščino tudi dobro.

Na netu je polno teh Java oz. Flash iger za tipkanje, samo problem je, da ona nima interneta, tako da ji to ne koristi nič. Edino, če obstaja kaj, da to flash igro dol potegnem.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Chat program ti ne bo nic pomagal ce bos klamfal z dvema prstoma. Ni druge resitve kot nauciti se z 10imi ce hoces res hitro tipkati

mistique

Guru
16. jun 2009
13.797
1.608
113
Emona / Carnium
Sploh, če nimaš interneta
grin1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Hvala vam za vse te programe. Sem ji vse te programe gor naložil, tak da bo že potem enega uporabljala katerega bo.
wink-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Na enem SWPju je bil demo program, za res hitre prste. Je pa bil nekaj takega, da so v balončih vedno bolj hitreje letele črke, ki si jih mogel vtipkati, mel si tudi besede za vpisati, da je letela z ene strani na drugo, v tem času si mogel napisati besedo ipd. Ampak tega CDja na žalost nimam ... mam pa SWPje od 76. številke dalje. :p Samo te mam doma. Tu mam bolj te, ki so kakšni zanimivi programi gor.