Program za 2zaslona

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Obstajaj kak progy, kater bi znal samo določene programe odpret v drugem monitorju ali tv-ju.

se pravi na namizju kliknem na bljižnco od programa A in potem bi program B znal avtomatsko ta program odpret/prenest na drugem monitorju.
sej morda imajo že xp-ji kje to skrito funkcijo pa je jaz nisem našel.

pa še fajn bi blo da bi z enim klikom omogočil sliko na drugem monitorju.

mal razmišljam, če se da kak poenostavit da bi gledal filme na tv-ju preko pc-ja, vendar da mi ni za to potrebno en kup klikov.

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.876
756
113
www.jernej.org
Če ti grafična kartica to omogoča, si nastavi, da ti pošilja video v overlay. Na ta način lahko nastaviš, da ti filme avtomatično odpre na sekundarnem zaslonu in to že takoj v celozaslonskem načinu. Pri ATI grafičnih karticah se ta funkcija imenuje "Theater mode", za nVidia pa ne vem več, kako se imenuje. Sicer pa naj te opozorim, da je treba v nekaterih video predvajalnikih to še dodatno omogočiti.

jenej

Pripravnik
18. jul 2007
60
0
6
40
Ultramoon resi vse nastete tezave, enostaven za upravljanje in se zelo lepo zlije z win operacijskim sistemom. Ce kaj ne gre kr povprasajte tukaj ...

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Sedaj sem naložil ta ultramon in ne vem, kje naj najdem 1-click clone mode disable, ker sem celoten tray meni pregledal, pa ga ni! Našel sem le za extented desktop! Sem slep?

jenej

Pripravnik
18. jul 2007
60
0
6
40
Pomoje si ga bos moral nastavit.
UltraMoon Options -> Hotkeys -> AddHotkey

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz mam 2 zaslona in niam nobenga programa za to

recimo messenger se mi samodejno odpira na sekundarnem zaslonu ... vse kar je treba narediti je to, da pač program potegneš na drugi zaslon in ga maksimiraš ... in potem se bo vedno odpiral na drugem zaslonu

tud TV in Outlook sem na taki način nardil na drugi zaslon ... vse dela brez problema

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
JUUUPIIII!!!!
to je to ja:)
sedaj se vržem na sedežno, vzamem ati remote wonder, klik klik in že gledam filme s pc-ja
smile-1.gif

ena tipka omogoči pošiljanje slike na tv
druga tipka zažene sesamtv
tretja tipka je pa za back up, če se sesam tv ne zažene na tv-ju in mi potem ta tipka vrže sesamtv na tv
smile-1.gif

uf ko se mi zdej smeje:)

jenej

Pripravnik
18. jul 2007
60
0
6
40
Japs tale mali program je zakon, jaz imam rajse dva manjsa monitorja kot pa enga vlkega. Sem se nekak navadil, nevem zakaj.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz mam Visto in mam TV narjen v MediaCentru ... okence Mc-ja sem pomanjšal, ga premaknil na drugi zaslon in ga tam ponovno maksimiral ... stvar deluje

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
v XPjih ne

v visti vem da deluje

v XP bluzi da je MC lahko samo na primarnem zaslonu...če dam projektor pod primarnega dela normalno...samo to ni to

Nazadnje urejeno:

kvark22

2100. registrirani uporabnik
18. dec 2007
5
0
1
Hoj!

Jaz pa imam v študentu prenosnik+monitor, doma pa le prenosnik. In se mi doma občasno zgodi, da se mi kaksen program odpre na drugem monitorju, ki pa ga nimam. Pa me zanima ce kdo ve kako odprti program iz "monitorja ki ga ni" prenesti na primarni monitor (prenosnik), brez da bi prikljucil drugi monitor in ga prenes sem.
Racunalnik je intel centrino 1.6 Ghz, integrirana grafična kartica (82852/82855 GM/GME graphics controller).

Lep pozdrav!
Matej

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vrjetno pozabiš ko greš iz študenta drug monitor izklopit oz. računalniku povedat, da naj bo slika samo na prenosniku in ne raztegnjena čez 2 zaslona.