Prodat ohišje ali ne?

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Se zgodi. Pač ne nosim vedno podloženih rokavic s sabo za prenašanje odprtih ohišij
tongue-1.gif
Sem hotel samo omenit, kako je lahko slabo sjinstruirano ohišje pač nevarno

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Od takrat vedno dam ohišje pod ramo ali pa ga nesem z obema rokama
smile-1.gif

Vsaka šola nekaj stane, čeprav sem bil daleč od nadebudneža, ko se mi je to zgodilo.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Tele rane me spominjajo na prve dni študentskega dela - sestavljanje računalnikov. Prve dni sem imel na palcu žulj od električnega izvijača (gumba), pa porezane prste od tajvanskih ohišij (ko lomiš notranji del za CD enoto, disketno enoto, pa zadnje reže za kartice), hehe. Nostalgija press...

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Jaz pa naslednjo stvar ko vzamem (ne igram igric, tako da kake hude mašine ne rabim) vzamem nekaj čim manjšega, po možnosti s pasivnim hlajenjem ali celo zunanjim napajalnikom (mogoče kaj itx formata). Kombiniram z zunanjim diskom, pa samo da ga ne slišim.
Kake hude cene za ohišje pa ne boš dobil (te robe je na trgu ko dreka). Ali prodaj v kompletu ali pa novo drobovje noter, kot so ti že povedali.
pazi, kater zunanji disk boš vzel. moj zunanji disk WD elements je glasnejši od celega računalnika

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Verjetno bo kar klasika 2,5 palca (WD passport, 0,5 tb). Da bo prenosljivo. Sicer pa vem da so eni diski kot helikopterji po glasnosti:)