prodal sem avto v 20 minutah

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
E, to je pa popolnoma druga zgodba
grin1.gif

Moja je bila brez praske in kot iz tovarne
cool-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Dober si. Jaz sem našo petko five l94 pred dvema letoma prodajal cel teden za 350€. Pa je bila med bolje ohranjenimi.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Velikokrat je vse odvisno od sreče. Očitno sem jo dal na net v pravem trenutku.

Pa tudi svoj zadnji avto sem očitno prodal v pravem trenutku. Prodal sem ga namreč za 500€ več, kot sem ga kupil leto dni poprej (za 2.800€). Kar je pri tem ·"majhnem" znesku prav veliko
aplauz.gif
.. Trjalo je malce dlje, ampak se je splačalo počakati.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
pikola. očitno ti gre. drugič, ko bom avto prodajal, te kontaktiram. če ne drugo, za talisman, da mi prineseš srečo, haha.
lp

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Ksz....

Za predzadnji avto sem imel aro v roki 15 min. po tem, ko sem odgovoril na enega izmed PMjev (čist random izbran) na nekem forumu, v katerih so me spraševali, če sekret prodam... cena je bila 1,85 mio (SIT seveda), star je bil 10 let, cena novega je bila pa cca 4,5mio... ugane kdo znamko?
grin1.gif
Honda CRX?

Huh... čist pozabu na to temo...

Drugač pa... ja
grin1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Na, če se že gremo vse tole...
jaz sem danes prodala avto, ki potuje v ANGOLO!!

Prvo sploh nisem verjela enemu kar hudo temnemu človeku brez znanja slovenščine (menili smo se angleško), a me je z vsemi papirji nato le prepričal, da gre avto res v Afriko.
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem lani prodajal 15 let staro Toyoto Carino, napisal da ima malo manj kot 300 jurjev km, neke omembe vredne opreme ni imela, pa sem ga prodajal po isti ceni (jurja in pol) kot ostali s pol manj km
stupid-1.gif

Najprej se je javil nek južni, da mi da 800 evrov, in da za več ne bom prodal, ker toliko ni vreden. Naj ga kar pokličem, ko bom obupal.
evil.gif

No, potem pa so se klici kar začeli, in čeprav sem ga prodal dokaj hitro (za 100 evrov sem spustil), so eni še klicali (nejužni) in jim je bilo dokaj žal, ker so zamudili dobro priložnost.
Samo ne it na prvo žogo, ko te nekdo z naglaskom prepričuje, da je njegova cena maksimalni možni iztržek.

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
13.gif
ko ga bo pa nekdo shenldu bo pa pisal o drugem lastnistvu itd... pa servisno bo mel potrjeno z 90k km

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Mogoče si je pa samo slike sposodil...
gsm za 1 eur v kaksnem paketu premore fotoaprat... lastnik taksnega avtomobila si "sposodi" slike? Ponavadi iz taksnih avtomobilov izstopijo ljudje z vec gsm-i... ce ne zaradi drugega zaradi tega, ker jih operaterji izkljucujejo
evil.gif