Prodajamo tanke.

2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
Saj to je problem. Sem že enkrat napisal. Iztrebili nas bodo s kurcem ampak to je menda ok, ker ni kupov trupel vsepovsod. Mi jih pa še futramo preko socialnih transferjev in s tem podpiramo lastno izumrtje. Samo da so liberalni maloumneži srečni in polni samohvalne strpnosti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Naj mi nekdo razloži zakaj se nam mudi z prodajo tankov? V obnovo smo vložili 50mio, prodajamo jih za 15 ali manj. Sicer se za varnost opiramo na Nato. A če že Hrčki naredijo sranje na meji lahko tja pošljemo samo Poldeja z vilami za gnoj. A ni norost da ostajamo brez lastne obrambe?
ker je tisa nadgradnja bila totalno sranje. dali so gor par ton oklepa pustili pa isti motor. potem je tank bil sposoben samo še letenja po polžje.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
Seveda ima ERA - super blazer. Je pa to "light" ERA - dovolj dober proti kumulativi in precej švoh proti kinetiki. M-84 je pa v primerjavi kanta ravno zato, ker imajo naši še vedno točno tako konfiguracijo, kot 20+ let nazaj. Motorjev na srečo takrat res niso nadgradili. So bili že tako over budget + upalo se je na hitro odločitev o skupnem motorju in cekinih še za modernizacijo M-84.

Glede na to, da si MBTjev niti pod razno ne moremo privočiti je najboljše vse skupaj prodati dokler je še kak interesent. Že tako smo prepozni.
nemčija je prodajala leoparde 2. ne vem cene ampak za 50 mio bi jih pa ene par že lahko kupili. rusija bo zgleda v najslednjih letih prodajala t90. tudi teh bi se za 50 mio kar nekaj dalo kupiti.