Dejmo počakat do jutri, če bodo sploh tipi prišliCitat:
Uporabnik map pravi:
Možnosti rešiteve so naslednje.
Ko pridejo tipi na prepis, napišete novo pogodbo na njegovo ime, ali prvlečejo to babnico, ali pa pooblastilo da zadevo urejajo v njenm imenu (če more bit notarsko overjeno pa ne vem). Drugače prepisa ne boš spelu.
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Verjetno je pošten,..sem pa imel podoben primer s cigani,..jao to pa ni šlo dobro, na kratko:
Pridejo trije cigoti zvečer pogledat avto, se peljemo, gledajo avto, gledajo dokumente ok vzamemo. Na vsak način mi hočejo poturit denar v roke samo da bi se lahko takjoj odpeljali, še 100 € več mi hoče dat,..a prepisi so že zaprti, odklonim, se zmenimo naslednji dan zjutraj pred prepisi. Naslednnji dan njih NI, si mislim, mali nategec itaq bi lahko pričakoval, na tel. se ne oglašajo,...grem domov. Potem pa vidim da v včerajšnjem hitenju mi ni vrnil prometne?! Ga kličem pravi jutri, ga kličem jutri pravi jutri, ga kličem še naslednji dan se ne oglasi in tako cel teden, ga prosim, mu pošiljam SMS vedno uporabim prosim, hvala itd...ne jebe me 5%,...Mu po enem tednu napišem da bom dal prijavo na policijo če mi ne vrne dokumenta in dobim nazaj: Vem kdo si ti, pridem in te zakoljem !? KWA, ma dej sem prijavil izgubljeno vozniško in za dvojnik plačal 5.000 sit .....
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Ob treh smo zmenjeni na Interservice-u na Leskoškovi.. Bomo videli, jst bom pripravil še eno kupoprodajno pogodbo, da ne bo kasneje potem kakih hakeljcev, pa upal da danes vidim te tipe drugič in zadnjič.
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Se enkrat hvala vsem, naj bo to v poduk za vselp
Tega ti še ne veš, da ti niso nabili kazni za 1000 EUR. Oz. še za malo več: v vikendu se lahko lepo nabere kazni. Lahko še vse pride domov po poštiCitat:
Uporabnik sdpa pravi: Itak je bil pa tukaj problem, da lahko nabijejo kazni za 1000eur, ko sem uradno v prometni se jst lastnik.
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Hvala vsem za odgovore. Sem potem vceraj napisal en sms ce je bilo vse ok na poti in dobil odgovot da so srecni prispeli. Upam da bo vse ok.
Je pa gospa napisana na pogodba mati tega kupca in smo se tudi zmenili da jutri pride zraven. In ja, upam da se bo kdo naucil iz moje izkusnje, sporocim kako bo slo jutri.
Tisti s pametnimi komentarji imate pivo v dobrem..
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Temnim osebam z južnimi registracija že po defaultu ne daješ ničesar v roke.