Jaz sem jeseni prodajal Scenica 2002 1,9 Dci. Začel na 5000€, kot so bile ostale cene na avtonetu, končal pa pri 3.400, če se ne motim. Prodal sem ga torej po eurotax vrednosti, pa še to komaj... Dve leti nazaj pa sem dal zanj 8000€
Jaz pa Corollo 5vrat 1.4 bencinar (98 KM) Extra (kar pomeni da je mela lite feltne in ročno klimo) letnik 2003 za 6 jurjev v momentu. Po moje če bi se mi dalo drkat (pa se mi ni, ker me je nov avto čakal) bi šlo še za 500€ več.Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Jaz sem jeseni prodajal Scenica 2002 1,9 Dci. Začel na 5000€, kot so bile ostale cene na avtonetu, končal pa pri 3.400, če se ne motim. Prodal sem ga torej po eurotax vrednosti, pa še to komaj... Dve leti nazaj pa sem dal zanj 8000€
70€ na mesec bi se mi kar nekaj poznalo. Trenutno imam okoli 700€ mesečnih prihodkov, od tega dam 270€ za odplačilo avtomobila in okoli 300€ na mesec za bencin, pa smo tamCitat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Twingo GT (1.2TCE) pride 11.880€, pa se da sigurno dobiti 1000€ popusta.
Najcenejši oglaševani so precej cenejši - tale. Pomojem boš avto prodal lahko samo nekomu, ki išče RSa s Cup podvozjem. Ostali ti bodo metali naprej cene Twingov, ki razen imena in oblike s tvojim nimajo veliko skupnega
(edit - vidim, da cena velja samo preko R financiranja)
Pa še ena kritika na tvoj račun - kupil si nov avto za 14k, sedaj pa je poraba 8l prevelika, ker narediš 150 km / dan. To je recimo 3500km na mesec, razlika pri porabi 6l bi bila 35*2 = 70 litrov. Se pravi 70€ mesečno.
Oprosti, ampak meni je to smešno.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Sicer je to tvoja želja, odločitev, ampak zakaj si sloh šel v nakup avta na lizing. Se da danes dobit za 4000 evre dober avto, sam iskat je treba.Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
70€ na mesec bi se mi kar nekaj poznalo. Trenutno imam okoli 700€ mesečnih prihodkov, od tega dam 270€ za odplačilo avtomobila in okoli 300€ na mesec za bencin, pa smo tamCitat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Twingo GT (1.2TCE) pride 11.880€, pa se da sigurno dobiti 1000€ popusta.
Najcenejši oglaševani so precej cenejši - tale. Pomojem boš avto prodal lahko samo nekomu, ki išče RSa s Cup podvozjem. Ostali ti bodo metali naprej cene Twingov, ki razen imena in oblike s tvojim nimajo veliko skupnega
(edit - vidim, da cena velja samo preko R financiranja)
Pa še ena kritika na tvoj račun - kupil si nov avto za 14k, sedaj pa je poraba 8l prevelika, ker narediš 150 km / dan. To je recimo 3500km na mesec, razlika pri porabi 6l bi bila 35*2 = 70 litrov. Se pravi 70€ mesečno.
Oprosti, ampak meni je to smešno.Tako da so tudi finance eden izmed razlogov za nakup rabljenega dizla.
Da preidemo nazaj h temi; ravnokar me je klical znanec, da prodaja lepo ohranjenega cliota l.96 z realnimi 130.000km in se ga za 500€ ne more nikakor znebiti.
A res? Zanimivo, za ta denar jez najdem samo rabljene ...Citat:
Uporabnik garner pravi:
Sicer je to tvoja želja, odločitev, ampak zakaj si sloh šel v nakup avta na lizing. Se da danes dobit za 4000 evre dober avto, sam iskat je treba.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik garner pravi:
Sicer je to tvoja želja, odločitev, ampak zakaj si sloh šel v nakup avta na lizing. Se da danes dobit za 4000 evre dober avto, sam iskat je treba.
Pa dajte že enkrat neha ljudem težit z rabljenimi avti. Eni kupujejo samo rabljene, eni samo nove, eni kar pač pride. Vsak ima svoje razloge in principe. Meni recimo na pamet ne pade da kupim karkoli brez vsaj 2 let garancije z asistenco + da ne bi imel komplet kasko.
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Da preidemo nazaj h temi; ravnokar me je klical znanec, da prodaja lepo ohranjenega cliota l.96 z realnimi 130.000km in se ga za 500€ ne more nikakor znebiti.
Kot sem že napisal: situacija v življenju se lahko spremeni. Danes imaš kamot za 300€ obroka za kredit za plačat, jutri je lahko to problem. Zamenjaš službo, pa je do nje namesto 10 po novem 50 klilometrov in poraba, za katero je bilo prej vseeno, postane pomembna. Itd ...Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik garner pravi:
Pa dajte že enkrat neha ljudem težit z rabljenimi avti. Eni kupujejo samo rabljene, eni samo nove, eni kar pač pride. Vsak ima svoje razloge in principe. Meni recimo na pamet ne pade da kupim karkoli brez vsaj 2 let garancije z asistenco + da ne bi imel komplet kasko.
Ma saj ni problema, sam potem naj ljudej ne stokajo, da nimajo 1000 evrov za velik servis, gume + kak malenkost, da nimajo 2500 evrov za webasto in, da ne ve kje jih naj dobi. Eni sred zime z letnimipo se pa tako zavrti, kot un na AC s črnim avtom. Simpl, kupiš tak avto, ki ga boš pripomoral vzdrževat, eni vidjo, da lahko s svojo plačo 600-700-800 evrov vzamejo kredit 200 evrov/mesec pa majo mir z avtom, ko pa je avto mal izven garancije in kaj crkne pa jok in stok, kje dobit 2000 evrov za gume + velik servis + izredno popravilo....jah nič prodat tik pred servisom, poplačat lizing in vzet novga.
To za mene ni tehnično brezhibno vozilo, če ima avto 120.000km i starost 6 let in brez velikega servisa.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3409934&show=1 (Ljubljana)Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
link in lokacija?
Bo treba v "kratkem" kaj takega kupit, R5 napada kožni rak
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
link in lokacija?
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
link in lokacija?