In vseeno se večina poštarjev, štromarjev in dostavljavcev vozi ravno v teh jajčkih. Ponavadi kar dolga leta. Le zakaj ne v Volvu?Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Clio al pa Twingo je pr 100 jurjih tok podrt k Volvo pr 400k....
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Pa dajmo takole.
Imam 3500€. Rad bi se peljal udobno, rad bi dizla, rad bi tudi koga prehitel. Kaj naj kupim?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ksz...
Kje lahko najdem podjetja/posameznike (ampak nekoga resnega, ne čokoladnih), da bi mi odkupil rabljeno vozilo? Zaradi mirnih živcev raje prodam nekomu na tak način, pa magari je 500€ manj, kot pa da imam opravka s čudaki.
Našel sem samo nek porsche odkupni program, še ma kdo kaj takega?
ps, gre se za forda, letnik 2005
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Ko pri twingotu kaj crkne je strošek 50 evrov pri volvotu 500 evrov.
Si kdaj videl Twinga po karambolu, ali so te izjave bolj "šank" varianta v smislu: "itak da se spešta ko piksna od tapocen pira, poglej ga, kako je mejhn"?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Ko pri twingotu kaj crkne je strošek 50 evrov pri volvotu 500 evrov.
Ko se s twingom zaletiš imaš tudi zgolj kakšnih par jurjev stroškov za lasten pogreb, ko se pa z volvom S60/80 pa nekaj več jurjev za zdravljenje, ko preživiš, pa še te ti plača zavarovalnica
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sem vedel, da se bo nekdo vtaknil v ta moj post na tak načinDajva najprej definirat hitrosti v tej teoretični nesreči, potem pa greva lahko dalje. In ja, se zavedam, da so lahko tudi majhni avti zelo dobro sestavljeni za primer trka (npr. smart in njegov crash test v zid pri 100km/h) ampak to še ne pomeni, da jo bo tudi potnik dobro odnesel (ciljam na notranje poškodbe) in tukaj dobro pride do izraza tudi teža vozila, s katerim se zaletiš - skoraj vedno si na boljšem, če si v težjem vozilu.
Torej - kakšna je hitrost pri najinemu trku twinga ter volva S60/80?
p.s. in ja, sem videl twinga po karambolu. Nebi bil rad v njem v času trka.