Prodaja kart SAMO za slovenske državljane

I

Izbrisan uporabnik 474

Ni to treba meni razlagat, ne postavljam pravil jaz. Pravila je postavila UEFA v sklopu tekmovanj CL in EL in veljajo za vsa njena tekmovanj v vseh državah (ne samo pri nas).

Po moje je najbolje, da se obrneše na njih...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Ksz

Skoda, mogl bi dat tribuno za navijace mb in zg skupaj,pa naj se primitivni del navijacev med sabo pokolje, bi mel tkoj par izmeckov manj v tej drzavi. Pa se nogometnega murkeca umes posaditi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ni to treba meni razlagat, ne postavljam pravil jaz. Pravila je postavila UEFA v sklopu tekmovanj CL in EL in veljajo za vsa njena tekmovanj v vseh državah (ne samo pri nas).

V bistvu bi se bilo treba obrnit na EU, da Uefi to prepove.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Samo za bele. Judom prepovedano, Hrvatom vstop prepovedano... Verjetno bi se izšlo, samo mal nerazumljen bi ostal.
tongue-1.gif

Maš smolo, da si se prepozno rodil, mama je kriva.
smirk-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ja pa fak no, (KARIKIRAM) če jaz nočem hrvatov v gostilni jih ne rabim sprejet.

A res? Daj probaj, no, bo zabavno.
Ali pa probaj to izvest recimo glede na vero ...

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.925
117
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

V bistvu bi se bilo treba obrnit na EU, da Uefi to prepove.

Obstaja kje kaki link, kjer je UEFA prepovedala prodajo kart neslovenskim državljanom, ker v to glih ne verjamem.

I

Izbrisan uporabnik 474

Na tekmi z Željotom so navijači poslali protestno pismo UEFI, ker niso mogli kupit kart pri nas. In odgovor UEFE je bil, da gre za tekmo z najvišjim tveganjem in da so takšni postopki... Ne vem več, al je bilo to na uradnem Željotovem forumu ali pa na sportsport.ba... Če se ti da iskat med 7000 stranmi, boš sigurno to našel...

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sej sploh ne vem kaj je s hrvaškimi navijači, niti BBB ne bo na tekmi. Cela severna tribuna je naprodaj.

BB imajo prepoved obiska tekem v gosteh.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Ker gre za JAVNO prireditev, ne pa privat, se mora tudi UEFA drzati Slovenskih zakonov, ta pa pravi (Zakon o javnih zborovanjih in prireditvah), da mora biti brezpogojno dostopno vsakomur (seveda v skladu z drugimi zakoni, npr mladoletni do dolocene ure ipd)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A ni še neka finta, da lahko kot prireditelj vsakomur prepoveš vstop? Kot lahko npr. recimo v gostilni prepoveš vstop gostu, ki vedno razbija kozarce. Glede na to, da prepovejo vstop določenim huliganom, očitno nek zakon obstaja.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
In v čem je problem, a kdo ne more na tekmo ali je nekomu pač dolgčas in bi se tožaril? WTF?!
smile-1.gif
)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
785
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

In enako velja za TV pravice, samo lotit se jih mora nekdo - teritorialno omejevanje NI dovoljeno. Lahko prodaš RTVSLO, ne smeš pa prodajat samo za območje SLO ...

Teritoriajlano omejevanje ni samo pri nas... Jaz recimo ne morem gledat posnetkov oddaj na kaksnem nemskem kanalu... recimo na PRO7 ... Reklama se normalno zavrti, potem, ko je reklame konec, pa se pojavi napis, da dostopam iz IPja, s katerega mi ni dovoljen ogled...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Citat:
A ni še neka finta, da lahko kot prireditelj vsakomur prepoveš vstop? Kot lahko npr. recimo v gostilni prepoveš vstop gostu, ki vedno razbija kozarce. Glede na to, da prepovejo vstop določenim huliganom, očitno nek zakon obstaja.
Pomoje ni to v nobenem zakonu napisano. Normalno da takim ljudem prepoves vstop, tud ne verjamem da se izmed nastetih tipov ljudi kdo upa pritoziti
smile-1.gif
Sem pa ravno zdaj pomislil na igralnice. Tam npr ne moras kar v kratkih hlacah vstopiti, zdej a je to legalno al ne, se mi tud bolj zdi da ne bi smeli hmm

tomi

Guru
1. sep 2007
18.771
9.977
113
40
MB
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
In v čem je problem, a kdo ne more na tekmo ali je nekomu pač dolgčas in bi se tožaril? WTF?!
smile-1.gif
)

itak še za štajerce ne bo dovolj kart, a je mel kdo jih namen 200 komadov izvozit simpatizerjem vijoličnih na irsko ?
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
V nobenem od zakonov, ki urejajo to, kar ti naštevaš, ni navedena nacionalna segregacija. Naslednje je lahko to, da sme vstopiti samo tisti, ki pravilno naglasi besedo "voda".

Nazadnje urejeno: