No kako je? Ker po mojem opazovanju so se motoristi od moje mladosti konkretno spremenili. Sedaj se marsikateri (verjetno lolek, ki ne upa prehitevat, a ne?) vozi celo v koloni, včasih je pa to vse letelo mimo kot sneta sekira. Sedaj ali so se tisti že pobili ali pa je res kaj bolje.
Se pa še sem in tja, ampak zelo redko, najde kakšen bedak, ki misli, da je na dirki, samo take verjetno slej ko prej sreča matilda.
Prepis na občini pa ni mogoč? zaprte ustanove katere opravljajo tehnične preglede in podaljšujejo registracije, nikjer pa ni navedeno, da je postopek onemogočen tudi na občini..
V prilogi dopis za MGRT glede registracije novih vozil. Pod to verjetno lahko štejemo tudi prenos lastništva, kadar tehnični pregled ni potreben.
Čista bedarija kar se tiče novih vozil, saj je prodaja novih vozil trenutno v obupnem stanju in nekega resnega biznisa pri večini znamk ni.
Neumnost? Moj trgovec ima dostavno vozilo na zalogi in mi ne more prodati, jaz pa ga ne morem registrirati. Avto pa rabim zato, da delam in plačam davke? Neumnost torej.
Drug primer (hipotetično); fizična oseba ima naročeno vozilo, ki je prišel na zalogo. Ga ne more prevzeti niti registrirati. Seveda s tem ne plača DMV, DDV, davka od zavarovalniških poslov, ipd. Sej tega država ne rabi v teh časih, a ne?
Oglasi rabljenih avtov pa šibajo... če ne moreš kupiti, brez koristi
link?Ne vem kolk kej šibajo. Sem dal oglas ravno pred začetkom epidemije, pa ni nihče klical. Ponavadi kliče vsaj par "kolk je zadnja cena" južnih bratov.
Re pa je da oglas itak ostane. In folk meče gor in ko bo pač bo.
Primeri so različni..Jaz osebno pustim za nek razumen čas registracijo. Je še normalno registrirano vozilo. Sam na lepe oke ga pa ne upam dati.Kaj ti to pomaga, če vozila ne moreš registrirati?