Zlo direktno ti bom napisal, da vse kar obvladaš tukaj je to, da potenciraš zadeve, ki sem jih jaz napisal in to v smer, ki jih nikakor nisem mislil in tudi ZAPISAL. Dejansko me imaš za budalo. Tudi v redu. Recimo tako si zgoraj skočil na VIN št. in Peugeoti ali kaj že si pisal, če bi prebral IN RAZUMEL, kaj sem napisal, potem bi morda videl, da nisem pisal o VIN št. in tehniki kraje. Morda si pač preveč v temu in ne razumeš (ali pa prehitro zaključuješ) besede ljudi, ki niso v temu.
Evo, pa če sem tako budalo, ti bom še enkrat napisal na nivoju budale.
PROFI bo prišel na parkirišče, ošvrknil avtomobile s pogledom in TAKOJ vedel, katerega potrebuje. Morda bo naredil še en sprehod, da si ga bo neopazno ogledal OD DALEČ z vseh strani (in ne kot budala s klobukom, na katerem bo gor 2m napis JAZ SEM TAT) in bo točno vedel kaj in kako. To je to. Če pa bo šlo za kakšno specifično zadevo (npr. Webasto), kar se ne vidi od zunaj, se bo pač slučajno sprehodil mimo avtomobila s telefonom in neopazno naredil fotko VIN številke. No, po tvoje bo verjetno se sklanjal nad VIN številko (s klobukom z 2m napisom JAZ SEM TAT) in hkrati si na glas pel JAZ SEM TAT, JAZ SEM TAT... In po tej VIN št. bo prišel točno do vseh vgrajenih modulov, brez da bi mu kdo to sledil. IN BO ŠEL KRAST PRAVI AVTO.
Tvoj ''PROFI'' bo pa šel vlamljat v 10 avtomobilov, da bo slučajno našel potem enega, kjer bo noter točno to, kar želi. Lool. In to je manjše izpostavljanje ja, my ass.
Ma nemoj? A sedaj smo pa že tudi pri sumljivem avtu, torej temu, kar sem jaz že zgoraj napisal, da je isto verjetno (če ne celo bolj), kot to, da je ''profi'' zaje... avto.
V glavnem: jaz bom zaključil s tem: ti si stručko in točno veš kako in kaj, obvladaš, jaz pojma nimam. Jeb. ga le to, da pač ne bom spremenil svoje mišljenja, ker budalo kot sem, še vedno mislim, da imam prav. Tako da upam, da se vsaj strinjava, da se ne strinjava.