Problem z golobi

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
špice daj gor...vizuelno so take kot na sliki vendar to s slike je čisto pretiravanje...mi smo jih dali na tramove (od spodaj se jih sploh ne vidi)....smo imeli pa problem z grlicami, ki so vsako pomlad prišle gnezdit na isti tram - seveda nad oknom spalnice in nad balkonom...koliko to namečejo svinjarije v enem dnevu in naserjejo...ne moreš verjeti.

Odkar so špice gor..je mir. Prišle so sicer spet, nič jim ni bilo jasno, ker se ni dalo 'pristati' na tramu... (nato so okupirale sosedov tram).

NejcD

Zelenc'
16. jun 2015
1
0
1
Vem da je že dolgo tega kar ste se nazadnje pogovarjali o problemu z golobi, ampak vseeno če še koga zanima. Na Slovenski trg je letos prišla nova, zares učinskovita rešitev odganjanja golobov: gel ki ga ptice vidijo kot ogenj. evo povezavo: http://zascitaokolja.si/birdfree.html. gel res deluje, ptice se odselijo, sestavljen pa je iz eteričnih olj. po treh letih ga je sicer potrebno menjat, namestite ga pa lahko kamorkoli. pa še fajn diši
smile-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Tole z gelom, mene ne prepriča , se mi zdijo bolj smotrne večne špice, ta gel pa je samo za par let.

Ali kdo ve, kje bi dobil cca 1 m v dolžino špic, za na klima napravo, ker so mi jo golobi posvojili.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik NejcD pravi:
Vem da je že dolgo tega kar ste se nazadnje pogovarjali o problemu z golobi, ampak vseeno če še koga zanima. Na Slovenski trg je letos prišla nova, zares učinskovita rešitev odganjanja golobov: gel ki ga ptice vidijo kot ogenj. evo povezavo: http://zascitaokolja.si/birdfree.html. gel res deluje, ptice se odselijo, sestavljen pa je iz eteričnih olj. po treh letih ga je sicer potrebno menjat, namestite ga pa lahko kamorkoli. pa še fajn diši
smile-1.gif

Link ti ne dela, ker imaš piko na koncu:)

Ali to deluje tudi na mačke, če ne, pogruntaj nekaj, kar deluje;)

CENA???

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A se ne dere tolk naglas, da človek sliši??
Pa diode ponoč ga tudi ne motijo??

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ma ja, itak da se dere. So ga pri žlahti sosedi nabavili. In zdej mormo še tisto poslušat, ko smo na vrtu... kr neki.

EkspertPtic

Zelenc'
28. mar 2018
2
0
1
www.zascitaokolja.si Ekipa tocno ve kako se resit golobov oziroma kerikolih ptic. Uporabljajo zivalim ni okolju prijazne metode! So pa tudi edini v Sloveniji, ki vam lahko resijo kakersno koli povrsino po zelo ugodni ceni. Mocno so proti spicam in mrezam.