Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
oj imam problem, ne znam naštimat wirelessa, imam domači računalnik, in asus EEE, internet imam povezan od soseda z linksisam- ruterjem, tako zdej pa problem kako bi jest naredu, da bi mi delal na EEE internet
Ponavadi je naložen program za upravljanje wlan kartice, ki upravlja skeniranje spektra frekvenc, namenjenih wlan-u. Tam klikneš, da naj išče, potem pa samo izbereš mrežo, ko jo najde. Če je še kakšna enkripcija, moraš vpisati še ime mreže in geslo. To je vse.
Isto sem imel težavo na enem Acerju, ko sem šel na Visto, stari driverji niso bili dobri in potegnil sem nove (Atheros) in je delalo, sicer ne najbolje, ker je kar nekaj prekinjalo, tako da sem šel nazaj na XP.
Če nimaš wireless ikone, potem ti manjkajo driverji. Pojdi na to stran in si zlovdaj ter inštaliraj te driverje: http://www.atheros.cz/download.php?atheros=AR5007EG&system=1
Potem restartaj sistem in pojdi še enkrat v network connections, kjer bi moraj najti wireless ikono...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.