Problem pri vpisu na fakulteto

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
POZOR! Uporabniško ime in geslo zapišite.
Potrebovali ju boste za zaključek registracije in
za ponovni vstop v prijavo.
­
Registracijo potrdite s klikom na gumb
Registriraj
in tole morajo kandidatom za faks v navodila napisat? ....zapiši si geslo in up. ime......
confused-1.gif

Fadil, sej nisi ti nič kriv, hčera še manj, v naravi je pač tak, da lepoto dobi po mami, pamet pa po atu
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
priznam, sem spregledal tehnična podpora, sem prebral da kličeš na faks... imajo pa delovni čas;) In kolk smo vsi pridni, se stvari lotmo enkrat zvečer, pomožnosti tik pred rokom... koga je takrat lažje poklicat, kot nekoga, ki zna mal več kot samo next klikat;)

in ja stvari se ustavjo tudi same! Če se ne bi, ne bi obstajala tehn. podpora (na splošno, ne samo v tem primeru)
wink-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Vedno je razlog zakaj se stvari ustavijo. In navodila so tukaj zato da ti pomagajo, ce ti ne, je tukaj podpora. O tem, da je treba na take zadeve racunat in jih izvajat par pred rokom, pa raje ne bom...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ok. Daj mi navodila za namestitev digitalnega potrdila za dostop do Ajpesa na OsX. Hvala.

Ali za proklik na osx ali linuxih. Hvala.

Lahko tudi tehnično pomoč. Hvala.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ok. Daj mi navodila za namestitev digitalnega potrdila za dostop do Ajpesa na OsX. Hvala.

Je v podrti konfiguraciji OS X naveden? je Linux naveden? Kaj tebi ni jasno?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
To, da ni čisto tako črno belo vse, ko pa pogojujejo en kup enih stvari, da zadeva sploh funkcionira.

Kaj mi pomaga, da dela na winsih, če nisem mel računalnika z windowsi že par let?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
je popolnoma crno belo. TO potrebujes, Ce tega nimas, poklici na podporo in ti bodo pomagali. Jebiga, ce si specifika, bo zadeva drazja.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Pa mimgrede, ajpes podpira tako linux kot mac os x. Za proklik, pa tezi halcomu, ali se bolje, pojdi na drugo, bolj e-usmerjeno banko.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Ko sem se nazadnje s tem igral, na Safari res ni šlo, s Firefoxom pa ni bilo problema.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Navaden Klik tudi v Safariju dela BP.

Navaden vsaj 1 leto nazaj ni delal v safariju, ampak samo v firefoxu. Digitalno potrdilo od sigen.ca ni delovalo nikjer na osx za ajpes.

ProKlik ni delal nikjer.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.015
6.625
113
Brez zamere, nisem bog ve kaj, ampak nisem pa totalni računalniški analfabet. Tisti, ki je odobril eštudenta, je samo za pred zid postavit. tri klike moj klinac. Nič ni delalo, kot bi moralo. Tehnična podpora naj pa naj sledi prvemu. Kaka tehnična podpora. Maili gor pa dol, odgovori pa nazaj v stilu, veš punčka, a si prižgala računalnik. Sem vse skupaj pustila in se "ročno" ali kako se je temu rekla vpisovala. Pa vsakič grožnje, da je to omejeno, da bo treba imeti certifikat, da če kaj ni jasno, da kontaktiram tehnično podporo. Ko, da te zaje*

Potem res končno enkrat neha delat in ko se ni dalo več na izpit prijavit, sem pa znorela do konca. Potem so nehaj zrihtali - pa dajte zdaj probat. No, potem je pa šlo. A prej ne vem koliko let ni bilo na njihovi strani nič narobe. Končno se losam tega kretenizma. Grem na podpiplomca - nov indeks nova vpisna številka. Spet, vse je možno samo preko neta. Ampak tisti moj certifikat je bil vezan na dodpilomca. In spet sem se pregovarjala cel let, da naj to popravijo. Mater jim...

Tako da ne meni o nekem klik, klik, klik...Pa tehnični podpori, ne pazi, en gor je napisal TEHNIČNI PODPORI. Z velikimi črkami. Tako da ja, da sem en dan v vrsti 1 uro čakala, je bilo manj boleče in hitreje kot tele klik, klik, klik pogruntavščine.