Imam 2,5" WD 320G, ki ga uporabljam za backup in ko brišem stare podatke to traja in traja. Prvih 10 sekund se podatki hitro brišejo potem se pa skoraj vse ustavi. Ob brisanju podatkov pride procesor na 90% (Athlon X4 2.6GHz). Težava je tudi ko hočem izklopiti prenosni disk mi javi da ni varno, ker mi še eni programi laufajo čeprav imam vse izklopljeno). Edino če naredim restart mi javi da je sedaj varen izklop. Računalnik je stra 3 dni prav tako OS W7.
Sem probal še na treh računalnikih (intel) pa brisanje podatkov kar pade čez. Upam, da to ni hiba AMDja, ker mi je tudi stari AMDjev računalnik (athlon 950MHz) delal težave. Tam je še zapisoval podatkov potekalo na tak počasen način (najprej normalno čez čas se je pa skoraj ustavilo). No, na tem novem se zapisuje normalno hitro le brisanje ne gre nikamor.
A se komu kaj sanja?
Sem probal še na treh računalnikih (intel) pa brisanje podatkov kar pade čez. Upam, da to ni hiba AMDja, ker mi je tudi stari AMDjev računalnik (athlon 950MHz) delal težave. Tam je še zapisoval podatkov potekalo na tak počasen način (najprej normalno čez čas se je pa skoraj ustavilo). No, na tem novem se zapisuje normalno hitro le brisanje ne gre nikamor.
A se komu kaj sanja?