Citat:
Uporabnik mario pravi:
A je možna pritožba zoper izrečeno kazen za prometni prekšek, če te ustavijo z navadnim radarjem (pištolo), čeprav si podpisal tisti papir?
Sem ugotovil, da je na papirju nekaj nepravilnosti in sicer, ne ujema se ura ( v tistem času sem bil na delovnem mestu), potem tam kjer sem storil prekršek ni več omejitev, ker je z križiščem preneha.
Pritoži se!!
Sploh nimaš kej, postopek ni bil izveden pravilno. Njihova napaka, kazen ne velja. Jaz zmeraj naredim tako pa pali. Nazadnje ko me je radar slikal sem reku da nisem jaz vozil, avto sem pa posodil. Po nekem zakonu je kriv lastnik avtomobila razen če ne dokaže da je vozil nekdo drug. Moj kolega je rekel da je bil zraven ko sem avto posodil njegovemu znancu x y ki je takrat vozil. Tega x y pa ubistvu nisem niti poznal sem pa vidu po osmrtnici da je umrl mlad, kakšen teden dni preden so me poklicali na obravnavo. plačat bi mogu 600€ pa še ene 5 pik bi kasiral. Tko pa ni blo nič.
Jaz ne dam nič od sebe. Po nekem pravilniku bi moral biti celo radar na posebnem stojalu, mene je pa zmeri tist polical streljal iz roke. tko da ... Sej je dost tistih ki so veseli da lahko v osmih dneh plačajo pol...
Prosim za pomoč.