Priročnik za priseljence

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
pingvine (babe s feređam)
Malo si pomešal pojme med sabo. Sicer si s tem razhudil samo 32.
tongue-1.gif

PINGVINI:
633836881893436261_nune1.jpg

NINJE:
muslim-girls.jpg

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne vem, tam tudi tem drugim pravijo pingvini. Glede na to, da so imeli kolonije vse povsod, bodo že vedeli.
rolleyes-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pa sej Švabi tudi niso več Švabi, pred leti je bilo tako, da si poslal mail in so običajno isti dan odgovorili. Dan danes čakam tudi po en teden, klicanje in teženje ne pomaga, ker si takoj Balkanische arbeiter. Vedno se jim naje... mamice v smeh pa se še oni smejejo.

Švicarji in Danci so še vedno učbenik kar se tiče posla. Tudi Skandinavci. Finska odvisno od psihofizičnega stanja partnerja, radi ga cuknejo, se vidi tesna povezanost z Rusi, čeprav jih sovražijo iz dna duše in imajo vanje uperjene rakete srednjega dometa.

Se spomnim vožnje čez Belgijo, smeti, smeti, cigani v prikolicah, ninje, prideš v Nizozemsko, rože, rože, mlini, ninje, vseeno lepši pogled.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne hvali Švicarjev preveč, da se ti ne zareče. Zaradi navala vseh možnih Slovanov na njihov bančni sistem in posledično najedanje ostalih velikih iz EU so ratali sitni in nekooperativni.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mnja, na žalost jih res stiskajo, pa ne samo naša brača, tudi Nemčija, Francija in ostali veliki, ki želijo obdavčiti svoje bogataše.

Kakšen dan nazaj, sem imel problem pri kateri sem si želel pulit last, ženska iz obečane zemlje švicarske me je prav lepo pomirila in mi rekla, da mi pošlje v 15ih minutah mail, ki bo rešil vse moje težave s problemi. V 14ih minutah sem imel mail v katerem je bilo vse potrebno, da je bil postopek tipi topi, pare su legle.
smile-1.gif

ANTIsnecer

Pripravnik
13. maj 2012
46
0
6
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ANTIsnecer pravi:
zakaj ni janez janša tega priročnika dal v uporabo 91tega?
škoda zamujena NE VRNE se NOBENA

takrat je bilo že 40 let prepozno

Kdaj se je državljanstvo podaljevalo za kišto pira?

no zdaj pa imamo kar mamo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
zakaj ni janez janša tega priročnika dal v uporabo 91tega?
škoda zamujena NE VRNE se NOBENA

takrat je bilo že 40 let prepozno

Kdaj se je državljanstvo podaljevalo za kišto pira?

no zdaj pa imamo kar mamo

sranje ne..noben ni razmišljal takrat.

jaz sem ponujal dve, da tvojo sorte pošljejo proti argentini. pa ni bilo posluha..

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Za vse, ki razmišljajo o selitvi v Belgijo, so pripravili brošuro z osnovnimi navodili.

Priročnik za priseljence

Med drugim:

- če boste prišli živet k nam, se morate naučiti govoriti nizozemsko
- bodite točni: če morate nekaj narediti ob devetih, morate to dejansko narediti ob devetih.
- po prihodu se oglasite v mestni hiši. To lahko naredite le med delovnim časom.
- prepovedano je psihično ali fizično poškodovati druge. To velja tudi za vaše partnerje in otroke.
- solidarnost deluje zato, ker vsi, ki delamo, plačujemo davke. Tisti, ki ne plačujejo davkov, ne spoštujejo skupnosti.
- pri nas ima zakon prednost pred vero. Vedno spoštujte zakone. Ne vsiljujte drugim svoje vere.
- plačevanje davkov je obvezno.
...
- radi imamo mir in tišino. Po deseti zvečer hrup ni dovoljen.
- ljudje se ne obiskujejo kadarkoli. Običajno se prej napovedo.
- razvrščajte odpadke. Odpadke odvažajo ob določenih dneh.

-zaželjeno je sodelovanje pri vojnih zločinih
-pedofilija je pri nas dovoljena
-ritopiki so zaželjeni

dj odhebi... bedarija totalna.
pa ne jih primerjati s skandinavijo PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ.