Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali ve kdo, kako uvoziti tocke iz datoteke CSV v MapSourca? Imam namrec tocke posebnih krajev, katere sem si sestavil in prenesel v Garmina. Nikakor pa mi ne uspe prenos v MapSourca.
To bom ze izvedel, samo me pa nekaj drugega zanima. Te podatke sem sam vnesel v belesko, nato pa shranil v datoteko CSV. Z poiloadejjem ni problema te podatke spravit na Garmina. Problem mi je te podatke spravit v Mapsource. Sem sedaj uporabil Garmin CSV v GPX, pa ne gre, javlja da oblika ni prava. Kaj delam narobe?
Jaz pa imam podatke vpisane v Excelovi datoteki CSV. Te lahko nalozim na garmina z POI Loaderja, nikakor pa ne gre v Mapsourca.
Snecer mi je predlagal program Gpsbabel . Sem ga dol potegnil, pa se se ne znajdem najbolj. Nisem se pogruntal, kje kaj nastaviti. Nekaj sem testiral, samo ni bilo pravo.
Ja , GPX imas lahko v WordPad-u, CSV pa ne mores shraniti v nobeni drugi obliki kod v Excelovi, ce hoces obdrzati obliko, ne gre.
Bom se se malo poigral, bom videl, drugace pa vsak nasvet je dobrodosel. Hvala za trud.
Mi je uspelo, toda malo cudno. Mojo tabelo CVS, ki jo z konverterjem spremenim v GPX MapSource ne prepozna. Ce pa potegnem iz spleta originalno neko datoteko GPX, pa jo brez problema uvozi v MapSourca. Ce pa sedaj iz te originalne datoteko prekopiras prvo vrstico do zacetka koordinat v mojo, v kateri sem staro izbrisal, pa dela normalno. Le kje je stos?
Imam se en problem. Kako bi lahko tocke, ki sem jih posal na garmina in so sedaj v obliki *.gpi pretvoro nazaj v neko oporabno oliko, CSV, GPX,TXT ali kaj drugega
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.