Ne, ker jaz prekleto dobro vidim, njim pa se očitno megli pred očmi. Predvidevam, da zaradi šnopca. V letu dni je bilo na moj naslov odposlano 15+ paketov (ebay, amazon itd.) od tega jih 7 ni prišlo do mene ali pa z zamudo ali pa po naključju. Enkrat sem po naključju fasal dva paketa, nobenega obvestila. Prejšnji mesec je šel paket nazaj v Anglijo, ker ga kao nisem dvignil, valda, nobenega obvestila. Vabilo za volitve je prišlo 14 dni po volitvah. Pa še bi lahko našteval. Enkrat se zgovarjajo na pošti na študente, redni poštar pa kao vse ve. Na nabiralniku sem jasno označen. Prvič, ko ga vidim ga steram v 3pm.
A kje je hec? Dva v bloku sva z istimi priimki, ampak je na pošti vedno tudi ime, enako na nabiralnikih. Verjetno vrže h sosedu ta pa vprašanje kaj počne z njim. Enako v sosednjem vhodu, dva ista priimka, različna imena. Vso pošto dobiva kolega. Na pošti so bili z moje strani že 3x napizdeni in obveščeni. Aja, preusmeritev pošte tudi ni špilala, prekinil in zahteval denar nazaj. Zdaj pa ti meni povej, če je to normalno?