Center Ljubljane, Parlament pub po 24h med tednom vsaj 19+ folk. Ni garderobe zato je edina možnost da pozimi odložiš bundo na klopce. Čeprav si 2m stran moraš skos gledati da jo kdo ne ****** in ko se enkrat obrneš jo ima določen osebek oblečeno na sebi. Greš do njega, rečeš, da naj se sleče in odgovori 'da jo je samo probal da pa ful hudo zgleda na njemu'. Nato si jo prisvoji še pred varnostnikom, ki ga pokličeš, ker začne težiti da je njegova (kljub prejšnji izjavi). Varnostnik ga pospremi ven, vendar vseeno osebek in njegov kolega še 4krat prideta v nadaljne pol ure oz. še več skozi drug vhod težit čeprav sta v manjšini. Če nisi za izzivanje sreče, da po možnosti dobiš po pički z bokserjem, ki ti razmesari lahko tudi obrazgotini fris, teleskopko, ki ti zlomi kost, ostaneš v lokalu. Forum in nabijanje, da je to samo za po pički udarit je nekaj, v situaciji pa trikrat premisliš, če nima namenski tat še kakšnega trika v rokavu. Navsezadnje skušali smo se izogniti situaciji, da bi vsi skupaj leteli iz lokala, po možnosti še s policijo za vratom... Žal je tipu, ki je sam v zadnjem poskusu prišel težiti uspelo enkrat udariti kolega nato pa se je nemudoma v gneči srečno (zaletel v šank in skoraj padel) izmuznil. To je bil moj prvi in zadnji obisk tega lokala zvečer. Sicer pa ne hodim v lokale kjer ni garderobe, ker mi gre na [cenzura] to neprestano gledanje kje mam stvari. Seveda, če je to običen lokal in se cel večer sedi za mizo ni panike. Nedavno sem se casually pogovarjal s policajema, ki sta nekaj časa pred tem ujela med običajno vožnjo po mestu uličnega nepridiprava, ki je ravno ropal nekoga. Nepridiprava poznam in je bil v tujini s fotrom priden, delaven, nobenih problemov tu pa ko pride na ulico je nepobolšljiv. Kot je rekel tudi policaj pri njemu ne gre za samo premoženje ampak za adrenalin, akcijo.