Pripomočki za fight/samoobrambo...?

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
sam sprej tui ni ql v takih primerih.. enga še al pa 2 pošpricaš, qrba je če ti sprej vzamejo pa te pol oni operejo z njim.. te pa trpiš
Ali pa špricaš proti vetru. Tudi to se je zgodilo
grin1.gif
.
Drgač pa golf palca je fajn. Tista ''žogica'' na koncu fajn polomi kosti, pa še dovolj dolga je, da jim roke polomiš preden te zagrabijo. Jeb.a edino, ker jo je malo težko nosit s sabo
grin1.gif
, saj zna lobanjo lepo počit.

Brooks

Pripravnik
1. maj 2012
75
0
6
Center Ljubljane, Parlament pub po 24h med tednom vsaj 19+ folk. Ni garderobe zato je edina možnost da pozimi odložiš bundo na klopce. Čeprav si 2m stran moraš skos gledati da jo kdo ne ****** in ko se enkrat obrneš jo ima določen osebek oblečeno na sebi. Greš do njega, rečeš, da naj se sleče in odgovori 'da jo je samo probal da pa ful hudo zgleda na njemu'. Nato si jo prisvoji še pred varnostnikom, ki ga pokličeš, ker začne težiti da je njegova (kljub prejšnji izjavi). Varnostnik ga pospremi ven, vendar vseeno osebek in njegov kolega še 4krat prideta v nadaljne pol ure oz. še več skozi drug vhod težit čeprav sta v manjšini. Če nisi za izzivanje sreče, da po možnosti dobiš po pički z bokserjem, ki ti razmesari lahko tudi obrazgotini fris, teleskopko, ki ti zlomi kost, ostaneš v lokalu. Forum in nabijanje, da je to samo za po pički udarit je nekaj, v situaciji pa trikrat premisliš, če nima namenski tat še kakšnega trika v rokavu. Navsezadnje skušali smo se izogniti situaciji, da bi vsi skupaj leteli iz lokala, po možnosti še s policijo za vratom... Žal je tipu, ki je sam v zadnjem poskusu prišel težiti uspelo enkrat udariti kolega nato pa se je nemudoma v gneči srečno (zaletel v šank in skoraj padel) izmuznil. To je bil moj prvi in zadnji obisk tega lokala zvečer. Sicer pa ne hodim v lokale kjer ni garderobe, ker mi gre na [cenzura] to neprestano gledanje kje mam stvari. Seveda, če je to običen lokal in se cel večer sedi za mizo ni panike. Nedavno sem se casually pogovarjal s policajema, ki sta nekaj časa pred tem ujela med običajno vožnjo po mestu uličnega nepridiprava, ki je ravno ropal nekoga. Nepridiprava poznam in je bil v tujini s fotrom priden, delaven, nobenih problemov tu pa ko pride na ulico je nepobolšljiv. Kot je rekel tudi policaj pri njemu ne gre za samo premoženje ampak za adrenalin, akcijo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem naletel tudi že zjutraj ob 6:30, jst v službo, družba pa vrjetno iz nočne:)
Sicer je bilo samo lajanje iz njihove strani, so pa bli vrjetno pripravljeni tudi na kaj akcije.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Hehe to je pa parlament, tm ste sami froci notr pa dost od tega brazilcev, kaj potem pricakujes. Tm je cist prevec mlade neizkusene krvi na kupu

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Akcija je zdej v tivoliju, k se bjebe pripravljajo na DM tek pa na Lj maraton. Tm mal pecaš, treniraš tek (v nočnem času uporabno za pobeg), brazilcev ni, zadeva je poraktično zastonj.