princ v črni gori

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
aha... dipl imuniteta bi šla ja...

glede bank pa tud ne vem... pride zvečer, zjutraj gre... banke so zaprte...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
misliš da nima nikogar, ki bi ga na banko poslal?
sicer pa kako vedo koliko je potalal napitnin? so šlo vse uslužbence spraševat?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
"V vsaki izmed njih je bilo po besedah osebja hotela od tisoč do več tisoč ameriških zelencev, piše srbski časnik Kurir."

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Prenos gotovine ni omejen. Si pa dolžan prijaviti znesek, večji od 10,000 €. V tem primeru lahko od tebe zahtevajo potrdilo o izvoru denarja, ki velja tudi ob izstopu iz države.

Kar se mene tiče, njihov denar tu ni zaželjen.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Prevečkrat vidim sekret od ljudi, ki se nosijo le zaradi polne denarnice.

Če tebe lahko kupijo s klinčevim denarjem, ok. Mene ne bodo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Zato pa si ti reven slovenec, on pa bogat evropejec.
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Verjetno je bolje, da sprejmemo begunce iz Lampeduze, a ne?
Kaj se je že zgodilo s tovarnami pri nam, katerih lastniki (oblast) so bili preponosni, da bi dovolili, da bi jih kupili tujci? Začenši od Tama naprej ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Prevečkrat vidim sekret od ljudi, ki se nosijo le zaradi polne denarnice.

Glede na izkušnje, ljudje ki prihajajo od denarja - recimo tam vsaj neka tretja generacija - se rahlo drugače obnaša kot novopečeni bogataši. Nekatere stvari so za njih samoumevne in jih ne rabi dokazovati na vsakem koraku. Sem imela prilko preživeti nekaj tednov tudi s takimi arabskimi bogatuni, eden je bil tudi predstavnik katarske aristokracije, pa me noben ni "postavljal na svoje mesto" glede denarja in dejstva da sem ženska, kot to počne vsak pimpek pri nas na cesti, ki ma avto, ki je dražji od mojega. Wannabiji so pa vedno problem, glede vsega ne samo denarja. Je treba tisti manjko, ko tako malo manjka, da bi bili tudi sami sigurni, da dosegajo nek standard, drugače premostiti in prepričujejo potem tudi vse okoli sebe, da so bogati/uspešni/lepi/ipd itd.