Primož Peterka po pomoč v Begunje

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Jest za razliko od njega nisem na zdravljenju
rolleyes-1.gif

Pa ločujem se tudi ne zaradi alkoholizma...
smirk-1.gif

In ja, odsojam ga. Bogi revež, tako mu je bilo težko v življenju....

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
rolleyes-1.gif

smirk-1.gif

prav hitro se lahko zgodi vsakemu od nas da pristane v psihiatrični ustanovi

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
A skačeš v Sloveniji zaradi dnarja? Al zaradi česa drugega? A odbojko za 1100€ na mesec igraš tudi zaradi tega, da boš po koncu karjere imel našparanih X-jurjev?
rolleyes-1.gif

Treba je vmes imet še kakšne drugačne finančne načrte....

Absolutno se strinjam. Pravim le, da ni zaslužil toliko, kot si nekateri predstavljajo oz. da je ko sešteješ denar in leta, ki jih je porabil, da ga zasluži, bila "plača" nič posebnega.

Je pač tako, da je v življenju očitno večino stvari počel narobe in si sam zakuhal, kar ima. Smisli se mi ne.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Bil je mlad, slaven, naiven, poln denarja, dobil je harleya, eno rdečo kio (neka roadster varianta)....... marsikomu se to lahko zgodi. Maš vsega v materialnem smislu, nimaš pa nekoga ki bi te malo držal na realnih tleh. Ker pač pri takih letih sam še nisi karakter za to da obideš te pasti, še marsikdo starejši in modrejši jih ne. Glede na to da imamo najmanj 10% zapitih ljudi pri nas, ki imajo tudi družine, službe, psa itd. ... ni to žal nič čudnega.

Želim mu lahko samo, da se postavi nazaj na noge...... kot nas je pred TV-ji pred 15 leti metal na noge on
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Dragi Inkvizitor (pa še kdo), ki ga še posebej vneto obsojate, kako že gre tista o tem, kdo naj prvi vrže kamen?
smile-1.gif

Vsak ima svojo življenjsko pot in nihče ne more zase reči, kako bi se vedel, če bi bil v koži nekoga drugega. Vsak je univerzum zase.
Še posebej pa je zanimivo, kako ga vehementno označujete za pijančka......a sami pa ven pljunete al kaj?
wink-1.gif

Peterke ne obsojam, iz srca mu privoščim, da bi se (končno) pobral - ampak alkoholiki (in ostalih odvisniki) se mi ne smilijo. Najlažje se je samemu sebi smiliti.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

smirk-1.gif

Ja vsakdo lahko psihično zboli, to je res. Zapiti se pa nemore vsakdo
tongue-1.gif

Sicer gredo tudi meni osebno alkoholiki na jetra, ker skoraj vsak alkoholik išče neka opravičila za svoj alkoholizem - žena ga je varala, žena ga je zajebavala, šef v službi zatežen.... kr nekaj uglavnem
bonk.gif
Noben pa ne reče da ga je rad cugal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.753
113
pri taščici
Samo malo preberite teme kjer se sprasuje kaj bi naredili ce bi zadeli sedmico na lotu, ce bi imeli mio evrov....in peterka je zadel neke vrste sedmico.

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Ja vsakdo lahko psihično zboli, to je res. Zapiti se pa nemore vsakdo
tongue-1.gif

Sicer ga ne poznam najbolje sem pa parkrat govoril z njim v času ko je bil na vrhuncu in verjemite nisem dobil občutka da je tip normalen. Pogovarjal se je samo kako bi divjal z avtom (razbil je 4 sponzorske v 2 letih - pa parkrat padel z motorjem - za to vem lahko pa je še kaj ) in kako bi kako ujel kljub temu da je imel otroka in Renato doma.
Sicer gredo tudi meni osebno alkoholiki na jetra, ker skoraj vsak alkoholik išče neka opravičila za svoj alkoholizem Če imaš s tem težave v mladosti - potem verjetno ni velik korak da nadaljuješ v zrelih letih - žena ga je varala, žena ga je zajebavala, šef v službi zatežen Kdo ga pa nebi rad spravil na normalno pot - če je kot komaj polnoleten prišel na sestanek zgodaj dopoldne nacejen .... kr nekaj uglavnem
bonk.gif
Noben pa ne reče da ga je rad cugal. To je pravi odgovor - seveda pa naj se vprašajo tisti okoli njega, ki so poskrbeli da je nestabilen fant padel, kaj so naredili da bi šampion ostal šampion tudi po koncu kariere

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Mal pretiravaš...

Kot mulc si lahko mladostniško blesav, pa ti težko kdo pomaga. Temu se reče puberteta. Da pa ne narediš preveč pizdarij, so pa starši zate odgovorni. In ostali člani družine. Pri peterki celo trener, psiholog, skratka cela ekpia...torej norenje z avtomobili (tukaj mi Peterka ne seže niti do kolen), žuranja (Gavioli je bil moj drugi dom) in ostale pizdarije (ne take, ki zahtevajo pomoč odvetnika) za mularijo niso nekaj novega...pa nismo vsi na zdravljenju končali.

Sicer je imel pa Primož ne vem koliko možnosti vnovčiti denar, veze in slavo. Pa mu ni uspelo. Deloma mu je z družino, pa še to ne ravno najbolje...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Če je Renata pametna bo Primožđa nagnala z bajte in naj se znajde po svoje. To kar on počne ni opravičilo in se mi čisto nič ne smili. Bolj se mi otroci doma...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

smirk-1.gif

... pa še kako je to res. Kako se folk dobesedno rine, da bi nekoga zaj..ebal, uničil, si kaj hitro lahko tam.