Primera Division 2011/2012

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
to mi delaj!!!! LEVANTE
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
cigani iz madrida so zopet na svoj način prišli do treh točk
bonk.gif
čakamo komentarje moronhota

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
In rumeni karton se lahko enostavno odmeri kot skok v daljino ali tek na 100m... ravno vi, Barca fani, ne morete biti merodajni za določanje kriterija za rumene in rdeče kartone...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kak da ne?
smile-1.gif

sem že povedal 1x, ko ma nasprotna ekipa 7 živčnih igralcev, ki štartajo kot živali pač ob vsakem kontaktu padeš, oni dobijo kartone, muri pa v jok.
grin1.gif

in na tem izpitu je pado sodnik v soboto, ozil je bil tam okol 60 minute že zrel za drugega
cool-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kaka resnica? da enačiš simuliranje z brutalnimi prekrški ? sploh neboma začela, ker edino žogo si zgleda brcno na kinectu
smirk-1.gif

ta človek ne sodi na igrišče in ni mi jasno, kaj more bit narobe s tabo da to celo odobravaš oz se ti zdi enako kot simuliranje
stupid-1.gif

medtem ko taki prekrški potencialno končujejo kariere pa pohablajo ljudi in vsekakor ne sodijo na najvišjo raven nogometa, pa ni važno al je to pepe al pique al pa branko šarenac, nevem pa če je naklučje da se taki igralci praviloma pojavljajo pri realu ...

bedak
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Naključje je, da je od polfinalne tekme lige prvakov, ko je Barca v Londonu izločila Chelsea, sodniška organizacija nekako ''naklonjena'' Barci... pa naj gre za LP ali LaLigo... ko so bile tekme težke in se je lomil rezultat, evo ga sodnika, 12. igralec Barce... edino proti Interju vam ni mogel pomagati, kljub temu, da je Motta ''ubil do smrti'' Biskvita in dobil rdeči karton... in ko smo ravno pri rdečih, se moram kar malo potruditi, da najdem zadnjo tekmo Barce, kjer ni bilo rdečega za nasprotno ekipo... pa jih je bilo veliko zaradi provokacij, še več pa zaradi pritiska na sodnike... zastopim, da je to del taktike, ki jo je Pep vsilil igralcem, in priznam, da ste v tem boljši od Reala, a tudi ti pritiski ne bodo uspevali vedno... Vsakič, ko je bil narejen vsaj približno hud prekršek, tja priteče 10 igralcev barce, prvi Biskvit in takoj za njem Valdez... ne glede na lokacijo. Valdez se je v zadnjem času malo odvadil tega, je pa nastopil nov, sicer fantastičen igralec, Cesc... zadnje čase on prevzema vlogo najbolj teatralega igralca pri Barci in vprašanje je, kako na to gleda Biskvit...
Da se zastopimo, Barca je fenomenalna ekipa, verjetno najboljša trenutno na svetu, sploh v zadnjih petih letih, a zakaj takšna sodniška pomoč? Mogoče bo osvojili 25% manj, a bi bilo to brez vsakega prigovora. Kapo dol fantom, bi rekel Katanec...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
moja edina razlaga je da mogoče naklonjenost sodnikov ker pač igrajo, se trudijo igrat, saj je bil real na istem, zdaj pa prva klubska legenda igra v schalkeju, druga pa je ostala brez kapetanskega traka ... celo pasjo procesijo pa vodi mali cigo muri ... nevem ... karma ... 1x te dobi zgleda
smile-1.gif

vsekakor pa je to o skoraj tretjini malo pretirano ne ?
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
še enkrat poglej zgornji video, pa boš videl, da je v njem cel kup drugih ekip, ne samo Real

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
moja edina razlaga je da mogoče naklonjenost sodnikov ker pač igrajo, se trudijo igrat, saj je bil real na istem, zdaj pa prva klubska legenda igra v schalkeju, druga pa je ostala brez kapetanskega traka ... celo pasjo procesijo pa vodi mali cigo muri ... nevem ... karma ... 1x te dobi zgleda
smile-1.gif

vsekakor pa je to o skoraj tretjini malo pretirano ne ?
wink-1.gif
Tudi Ronaldu so od predzadnje sezoni pri ManU pa do prve pri Realu piskali vse, samo da se je čimbolj elegantno vrgel na tla... pa so se ga sodniki počasi naveličali ... in danes dostikrat sploh nič ne piskajo... spomni se tekme Barca Real, ko je Higuain dosegel gol, sodnik ga je pa razveljavil zaradi, pazi, prekrška Ronalda v napadu... prejšnji teden identična situacija, Higuain doseže gol za Argentino, sodnik ga pa razveljavi, pazi, zaradi prekrška nad Messijem... meni je zgledalo vse isto... obakrat napaka, da je bil gol sploh razvelavljen, saj bi moral pustiti prednost, samo da je v primeru Reala še celo obrnil vlogo...
25% praviš da je pretirano, to je četrtina, ne skoraj tretina... en naslov LP manj... koliko je to? Če osvojite pokal Joela Gasparja ne šteje ravno enako kot LP... poleg tega bi vam odpadla tudi borba za vsaj še dve lovoriki, Evropski super pokal in pa za svetovno... še kar ni četrtina?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
taka brskanja po zgodovini pa iskanje kaj je kdo kdaj kje narobe piskal so sila nehvaležna ... navsezadnje se lahko pol vprašamo ... kje bi bil real brez franca ?
smirk-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Saj ne rabimo zgodovine, če omenim dogodek par let nazaj... al pa en teden...
Še enkrat, kapo dol Barci... sodnikom pa ne... to je iskreno povedano, pa sem za Real...