To misliš varianto 30% gor, 2% dol?Podražitev itak ni...ker je ministrica kralja goloba na RTV SLO zatrdila da se je nakupovalna košarica pocenila.
Komentar izpod članka:Znani pisatelj opozoril na prevaro, lastnik se mu je javno opravičil
Znani slovenski pisatelj Miha Mazzini, ki je nedavno izdal avtobiografski roman Osebno, je ob nakupu priznanega mesnega izdelka začudeno obstal.www.zurnal24.si
Mene je razpi.zdilo, ko sem se 2x nategnil, ko sem kupoval pivo v pločevinki. Namesto pol litra je bilo notri 4 dcl, razlika v velikosti pločevinke pa minimalna.
Pbcasno grem v diskont Lj mlekarnKar se samih podražitev tiče ego jogurti kar po 1.80€ za pol litra. Hodim recimo na malico v mercator, ker je bližje in so sedaj v pika akciji za celih 1.20e za pol litra jogurta.
bolanija.
se pa vidi nekaj. Novi kefirji z okusom vanilije itd. so ful fini ampak cena je pa kot pravim 1.80e za pol litra.
rezultat tega se vidi na sliki
celoten faking hladilnik je 50 posto znižan s tem, da je še previsoka cena.
pa naj stran mečejo, če so cepci...
tam pri witorsu je takoSedaj ni več v Ljubljani.
Union in Laško sta tudi v IT cenejša. Takoj za mejo. Samo mi plačujemo take cene za "domače" Heinikenu.
cvičk, čiki, alter, galica......nema da nemaA ni boljš za jesti domače klobase salame ocvirke in cvičk ?
Samo jogurti in pir je OK ?
s svojo kilometrino bi moral videt razliko v piksni že iz drugega konca trgovine...Mene je razpi.zdilo, ko sem se 2x nategnil, ko sem kupoval pivo v pločevinki. Namesto pol litra je bilo notri 4 dcl, razlika v velikosti pločevinke pa minimalna.
To glih ne, so dober zakumufliral, ampak že pri prvih dveh požirkih sem vedel, da nekaj ni ok, mi je že zrak potegnil v dizo.s svojo kilometrino bi moral videt razliko v piksni že iz drugega konca trgovine...